Milletvekili Salih Cora”Şehitlerin Kanları Yerde Kalmadı”

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, FETÖ davası kararını değerlendirdi ve “Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı. Mücadelemiz bu hainlerin kökleri bu topraklardan silininceye kadar devam edecek” dedi
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, dün sonuçlanan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerine ilişkin 224 sanıklı Genelkurmay "çatı" davasının ardından açıklama yaptı.
EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILDILAR
Şehitlerimizin kanının yerde kalmadığını ifade eden Milletvekili Salih Cora, “15 Temmuz’da milletimize, devletimize, demokrasimize ve milli iradeye kast eden hainler en ağır şekilde cezalandırıldı. 17 sanığa 141 kez ağırlaştırılmış müebbet, diğer sanıklara da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Ele başı da dahil 13 firari sanığın dosyası ise ayrıldı” diye konuştu.
KÖKLERİNİ BU TOPRAKLARDAN KAZIYACAĞIZ
“15 Temmuz’da tankların altına yatan, vatanı için o alçakların silahlarının karşısında göğsünü siper eden demokrasi şehitlerimize ve gazilerimize sözümüz ve borcumuz var” diyen Cora şöyle devam etti: “Mücadelemiz; vatan hainlerinin köklerini bu topraklardan kazıyana kadar aynı kararlılıkla devam edecek. FETÖ Terör örgütü ele başı ve diğer kaçaklar da bağımsız Türk yargısının önünde hesap verecek ve hak ettikleri cezayı bulacak. Bekledikleri bahar gelmeyecek. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah onlardan razı olsun. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.”
 
**************-
 
Geçmiş olsun Trabzon
 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon’da yağan aşırı yağmur nedeniyle meydana gelen selle ilgili bir mesaj yayınladı. Cora mesajında şu ifadelere yer verdi: “Trabzon'da bir kaç gündür yağan sağanak yağmur şehir merkezinde hayatı olumsuz etkilemiş ve sellere neden olmuş, bazı dükkanları su basmış, şehir içi ve mahalle arası yolları zarar görmüştür.
Valiliğimiz, Belediyelerimiz, ilgili kurum ve kuruluşlarımız vatandaşımızı önceden uyarmış ayrıca zamanında müdahaleler, titiz ve gayretli çalışmalar sonucunda can kaybı ve daha büyük hasarların önüne geçilmiştir.
Bu çalışmaları için bütün kurum ve personellerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yaşanılması muhtemel bu afetler karşısında vatandaşlarımızı daha bilinçli ve dikkatli olmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve şehrimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”