Milletvekili Salih Cora İle 15 Temmuz Darbe Girişimini Anlattı 
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır www.trabzonhaber24.com

Ak Parti Trabzon Gençlik Kollarının Hazırladığı Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora'nın Konuşmacı Olarak Katıldığı 15 Temmuz FETÖ/PYD Darbe gecesi yaşananları ve o geceden önceki Darbelerden sonra bugüne kadar gelinen süreç ele alındı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde 23 Eylül 2016 Cuma günü saat 19:00'da ki panelin ana Konusu '' Darbe Girişiminin Tarihi,Hukuki ve Siyasi Boyutları' Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora Tarafından Trabzon Halkına anlattı. 
Cora Konuşmasına Başlarken Beşikdüzü'nde Sel felaketinde Ölen ve Zarar Gören Tüm Vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet dilerim geride kalanlara Sabır dilerim dedi. Cora Selden zarar Görecek Olan Vatandaşlarımızın zararlarının tanzim edileceğini de ifade etti. 

İlk Olarak Kürsüye Trabzon Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz Çıkarak 15 Temmuz Ruhunu Anlatan Gençliğe Masajını Verdi. Daha Sonra Kürsüye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Gümrükçüoğlu Çıktı. Gümrükçüoğlu'da Öncelikle Beşikdüzü'nde Selden Zarar Gören vatandaşlara Geçmiş Olsun Dileklerini Gönderirken Selde Canlarını kaybedenlere de Allah'tan Rahmet diledi. Gümrükçüoğlu Konuşmasının devamında 15 Temmuz ve Sonrasında Demokrasiye Sahip çıkan Tüm Vatandaşlarımıza Belediye Başkanlarımıza ve STK Yöneticilerimize ve Gençliğimize Teşekkür ederim iyiki varsınız dedi.