Milletvekili Cora;Mega Projeler Devam Ediyor 
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, seçim çalışmalarında hız kesmiyor. Seçmenin gördüğü ilgi  ile çevresine enerji veren CORA ,Arsin’de de yoğun bir ilgi ile karşılandı.
Burada yaptığı konuşmada ;Trabzon meydanını hınca hınç dolduran ve tarihi bir miting gerçekleştirmemizi sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.İnsanlar sel olmuş miting meydanına aktı. Platformun görüldüğü her yer doluydu.Coşku hakimdi.Ramazan ayı olmasına rağmen rekor katılım vardı.Alan hiç boşalmadı.Cumhurbaşkanımız mitingi beğendiğini ifade etti.Kendisi ile yaptığımız görüşmelerde Trabzon’daki mega projelere devam sözü verdi.Demiryolu büyük bir proje.İhale edildi.Proje çalışması devam ediyor.İkinci üniversite kuruldu.Yeni kampüs İle geliştireceğiz.Avni Aker yıkıldı.Yerine bölgenin en büyük yeşil alanı Millet Bahçesi kurulacak.Şehir hastanesi muazzam bir yatırım.Bu da yatırım programına alındı.Yer tahsis işlemleri yapıldı. Zigana Tüneli ve Kanuni Bulvarı devam ediyor.Ama Arsin’i de ilgilendiren  tarihi bir iş yapıyoruz.Bu sadece Trabzon’un değil Türkiye’nin vizyon projelerinden birisidir.” dedi.
İlçeye çok büyük bir yatırım kazandırdıklarını belirten Salih Cora, “Yoğun uğraşlar, büyük emeklerle Arsin’e kazandırdığımız Yeşil Endüstri Bölgesi proje aşamasındadır. Böyle devasa bir yatırım için Trabzon’a özel kanun çıkarttık. Bu öyle kolay birşey değil. Komisyon odalarında sabahladık.Büyük emek sarfettik.Akabinde de proje çalışmasına başladık. Bu Trabzon için tarihi bir adımdır. Şehir ekonomimiz her açıdan fayda görecek, piyasa canlanacaktır.  Tam olarak faaliyete geçtiğinde 7000 kişi burada istihdam edilerek Trabzon’un istihdam alanında önemli bir problemine neşter vurulacak. İşsizlik oranı yüzde beşlere inecek.Beyin göçünü durduracak bir proje. Ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak ihracat odaklı üretim yapılacak .Aynı zamanda şehrimizin kalkınma hızı katlanacaktır.” açıklamasını yaptı.
Trabzon’da  yüksek teknoloji ürünleri imal eden endüstriyel bir üs kurulacağını  ifade  Salih Cora, “Trabzon bu proje ile çağ atlayacak. Çok önemli bir eşiği geçecek. Biz burada klasik bir Organize Sanayi Bölgesi kurmuyoruz. Bu alanda ileri teknoloji ürünleri üretilecek. Bu ürünlerin ihracatı ile ithalat açığımızı kapatacağız. Her alana müsaade edilmeyecek. Kimseye arsa satılmayacak. Sadece belirlenen sektörlerde üretim yapmak için yatırımcıya kullanım hakkı vereceğiz. Belki yerli otomobilin, İHA’nın, SİHA’nın parçaları Arsin’de üretilecek. Yükte hafif pahada ağır, katma değeri yüksek ürünler şehrimizden dünyanın dört bir tarafına satılacak. Arsin ticari bir üs, marka bir yer olacak. Lojistik hizmetlerin devreye girmesiyle birlikte ek istihdam alanları oluşacak. Trabzon’un topyekûn bu projeyi sahiplenmesi gerekiyor. Mega projelerimizin tamamlanması için destek istediğimiz hemşehrilerimiz yanımızda olduklarını seçimlerde iradeleriyle göstereceklerdir.” şeklinde konuştu.