Bugün siyasi tarihimize utanç vesikası olarak kaydedilecek bir rezalete şahit olduk.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç Meclis çatısı altında yaptığı basın açıklamasında bu ülkenin  Cumhurbaşkanına, Ordumuzun Başkomutanına edepten, adaptan, ahlaki olan tüm ilkelerden uzak bir ağızla kurduğu çukur cümlelerle hüviyetini ifşa etti.

Şahıs, yaptığı bütün o küfür ve hakaret dolu açıklamanın ardından provokasyonu genel kurulda da sürdürmüş adeta efendisi ESED için kendisini feda etmiştir.

Bu ülkeyi tanklarla çiğnetip, kendi ordusunu milletin üstüne salanlara, Kandil'de pusuya yatmış alçak terör ağalarına, kendi halkına zulmeden, 9 yıldır her türlü savaş suçunu işleyerek, kimyasal silahlar, varil ve misket bombaları ile bebek, çocuk, kadın demeden katleden ESED için tek kelime edemeyenler ülkemizin cumhurbaşkanına, meclisine hakaretler yağdırmakta ne hazindir ki beis görmüyorlar. 

Herşey bir plan dahilinde ortaya konuluyor! 

Belli ki İdlip'te beklediklerini bulamayınca, aziz halkımız daha da kenetlenip askerine, ordusuna sahip çıkınca bunlar da zıvanadan çıktılar ve aldıkları talimat gereği böyle bir yola başvurarak kronik şovlarından medet umdular.

Küfürle hakaretle yol almaya çalışmak siyasetçilerin değil provokatörlerin işidir.

İktidar partisiyle aynı duygu ve düşünceleri paylaşmak zorunda değilsiniz ancak küfüre hakarete başvuramazsınız. Makamlara gereken saygıyı göstermek zorundasınız. Sürekli halde demokrasi dışı yol ve yöntemleri deneyip, zorlamanın kimseye bir faydası olmamıştır, olmayacaktır.
Bilinçli bir kaos oluşturmak maksatlı bu plan hiçbir zaman tutmayacaktır. 

Son olarak ;
Bu ve bunun gibi, kendine verilen vekaleti hasımlarımızın ayak işlerini yapmak olarak algılayan müptezeller bilmelidir ki; Recep Tayyip Erdoğan onurumuzdur, namusumuzdur.

Türk ordusu size rağmen muzaffer olacaktır.