Milletvekili Ayvazoğlu'ndan Anlamlı Ziyaret 
Amansız bir hastalıkla pençeleşen Elif Şen ve onun yanından biran olsun ayrılmayan annesine en anlamlı ziyaret Ayvazoğlu’ndan

EN HÜZÜNLÜ KUTLAMA

DUALAR ELİF İÇİN

Trabzonlu Şen ailesi anneler gününü buruk geçiren ailelerden sadece birisi belki. Şen ailesinin 27 yaşındaki kızı Elif, uzun zamandır dokuları yok eden, vücutta iltihaplı yaralar çıkaran, gelişimi engelleyen ve halk arasında ‘Kelebek’ olarak bilinen hastalığın pençesinde mücadele ediyor.
Tedavi gördüğü Kanuni ve Eğitim Hastanesi’nde annesi Elif Şen’le birlikte zor günler geçiren Elif Şen’i bu zor günlerinde yalnız bırakmayan bir isim daha var ki, en anlamlı ziyaretlerinden birisini de bugün yaptı Elif Şen ve annesine.
Tedavisi sırasında sürekli olarak Elif ve annesiyle görüşen, zaman zaman ziyaretini de ihmal etmeyen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun, bu sabah anneler gününde ilk ziyaret ettiği isim oldu Elif ve annesi. 
Milletvekili Bahar Ayvazoğlu oldukça duygusal anlar yaşanan ziyarette, Elif’in annesinin sabırlı ve rabbine teslimiyetçi duruşunun takdire şayan olduğunu ifade ederek, “Elif kızımız gerçekten zor bir hastalıkla mücadele ediyor. Elif kadar anne de gerçekten zor günler geçiriyor. Rabbim yardımcıları olsun. Ancak biz de elimizden geleni yapmak için zaman zaman Elif kızımızı ziyaret ediyoruz. Zor bir hastalık, acıları, ağrıları dayanılmaz noktalara da ulaştığı oluyor. Bu anlamda hastanede yapılması gerekenler konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi. 
Elif Şen’in annesi Emine Şen’in anneler gününü kutlayan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Keşke Elif’in acılarını dindirebilecek daha fazla şey yapabilsek, keşke daha fazla yardımcı olabilsek. Ancak bundan sonrası tıbbın yapacağı kadar. Ancak şimdi Elif için dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok” diye konuştu. 
Elif Şeni’in annesi ise kızının zor bir hastalıkla mücadele ettiğini belirterek, “Kızım için dua bekliyorum. Onun acıları bizim acılarımızı da artırıyor. Elimizden bir şey gelmiyor. Unutmayanlar, arayanlar, gelenlerden Allah razı olsun. Bahar hanım da bizi sürekli arayıp kızımın durumunu sordu, hastalığı boyunca hastanede her ihtiyacımızda yanımızda olmaya çalıştı. Allah razı olsun” diyerek Bahar Ayvazoğlu’na da ziyaretinden dolayı minnettar olduklarını dile getirdi.