MHP’li Gülen Demir”Kadın Güçlensin Türkiye Büyüsün”

"18.yuzyilda baslayan kadin hareketi uzun mücadelelerle bütün dünya ülkelerinde sürmüştür. 
   Ataturk 1934 yılında yaptığı seslenisinde kadınlarin bu  haklarıni selahiyat ve liyakatla  kullanmalari gerektigini söylemiştir.
 Onun onderliğinde kadınlar  seçme seçilme hakkının yanında bir çok hakları elde etme hakkına da sahip  olmustur.
    Atatürk bir konusmasinda şöyle sesleniyor , bizim basarisizligimizin sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ilgisizlikten ileri gelmektedir. Yaşamak demek faaliyet demektir. Bundan dolayı bir sosyal toplumun, bir organı faaliyette bulunurken, diğer bir organı işlemezse, o sosyal toplum felçlidir.
    Atatürk, çağdaş bir düşüncenin ürünü olan bu sözleriyle kadının toplumdaki yerini belirlemiştir.
  Ne yazikki  günümüz dünyasında  kadın haklarının seçme ve seçilme  haklarının tam uygulanamadığını siddetin hala kanayan bir yara olduğunu  kadın seçme ve seçilenlerin azınlık olduğunu görmezden gelemeyiz .  Kadın erkek eşitliliğini hak ve hukuku aynı adaletli yaşamın her iki insanda olması gerektiğinin temelini cekirdek toplum olan aile içinde atarak baslanilmalidir.
  Kadın  başarısına hak ve hukukuna   varlığını gücünü Allah'ın ona lutfettigi  kutsal görev olan analikla baslayarak  zaten ispatliyordur.O zaman  bu güzelliğin devamıni görmezden  gelmek isteyenlere   hatırlatmak isteriz ki kadın toplumun aynaya yansıyan yüzüdür.Her alanda her yerde olma onun en doğal  hakkıdır.
 Kadın seçme ve seçilme hakkı yasalarının daha çok artırılması talebimizdir.Biz kadınlar siyasi alanlardada daha çok yer almak belediyecilikte muhtarlıkta ,vekillikte daha etkin kılınmak hem toplumu hem çevreyi güzelleştirir inanc  azmindeyiz ve  variz.
  Liderimiz Devlet Bahçeli'nin Kadınlari öne çıkarma için yaptırdığı çalışmalardan dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz teşekkür ediyoruz.
  MHP partili kadınlar olarak #kadın güçlensin  Türkiye büyüsün  # sloganimizla her yerde seçmek ve seçilmek  hazır oldugumuzu sesleniyor seçme ve seçilme hakları günümuzü kutluyor kadinlarimiza her alanda üstün başarılar diliyoruz.
     Türk kadınına bu hakkı tanıyan  ve yasalastiran Mustafa Kemal Atatürk u minnet ve şükranla anıyoruz.