MHP Trabzon Delegeleri Kongre İçin Ankara Yolunda 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 MHP 'nin Yarın Yapacağı Tüzük Kongresi İçin Üst Kurul Delegeleri Trabzon'dan Hareket Ettiler . MHP Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız ,MHP Eski İl Başkanı Muammer Demeli,MHP Ortahisar Meclis Üyeleri Davut Çakıroğlu, Ali Sağır, İsmail İnan ,MHP Trabzon Eski İl Başkan Yardımcıları Oktay kaplan ,İsmail Saygı ,İbrahim Gerçek,İbrahim Sağlam ,Baki Malkoçoğlu ve Daha bir çok MHP Eski Yöneticisi bu akşam Havayolu İle Trabzon'dan Ankara'ya hareket ettiler. 

YAKLAŞIK 900 DELEGE, 50 BİN PARTİLİNİN GELMESİ BEKLENİYOR
MHP Çağrı Heyeti Sözcüsü Erel, kongre için büyük bir katılım beklediklerini vurgulayarak, "900 civarında bir üst kurul delegemizin burada olacağını tahmin ediyoruz, bunun ötesinde Türkiye'nin dört bir köşesinden bu tarihi ana şahitlik yapmak üzere, 50 bine yakın partilinin, gönüldaşlarımızın yarın burada olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
Delegelerin ve partililerin rahat etmeleri için de tüm hazırlıkların tamamlandığını, kongrenin sorunsuz bir şekilde yapılacağını belirten Erel, kongrenin MHP'ye ve Türk milletine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
SALONDAKİ HAZIRLIKLAR 
Kurultayın yapılacağı Büyük Anadolu Oteli'nin dışı, parti bayraklarıyla donatıldı. Kurultayın gerçekleştirileceği salonda ise delegelerin, partililerin ve basının oturacağı mekanlar belirlendi, salondaki platforma MHP Kurucu Lideri Alparslan Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin posterleri de asıldı.
Ayrıca kurultay için otelde konaklayacak delegelerin ve partililerin de otele gelmeye başladıkları belirtildi.