MHP Ortahisar İlçe Başkanı Gedikli’den “15 Temmuz Darbe Girişimine Kınama”

15 Temmuz alçak hain darbe girişiminin üzerinden tam iki yıl geçmiştir. Bu hain darbe girişimi tarihten gelen Türk devlet refleksi ve Türk milleti tarafından bertaraf edilmiş ve hain işbirlikçilere gereken ders halen daha verilmeye devam edilmektedir.
 
15 Temmuz darbe girişimi geçmişteki darbelerden farklı bir boyutta olmakla beraber, bu coğrafya üzerinde kanlı emelleri olanların alenen desteklediği fakat darbenin ilk dakikası itibari ile vatandaşlarımızın karşı hamlesi ile hainlerin önüne set gibi dikildiği bir darbe girişimidir.
 
Darbenin ilk dakikası itibari ile Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli gereken açıklamayı yapmış, teşkilata gerekli talimatı vermiştir. Ülkücüler almış olduğu işaret ile daha önünü arkasını düşünmeden namluların ve tankların önüne dikilmiştir. Türk halkı tek vücut olmuş, ay yıldızlı bayrağın ardında birleşmiştir.
 
Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yapılacak hamlelere kitlenmişti. Darbenin ilerleyen saatlerinde ise darbe teşebbüsü durdurulmuş, bu hainler tek tek yakalanıp adalete teslim edilmiştir.
 
Çok şükür ki Türk milleti kılcallarımıza kadar sızmış hainlere rağmen bir savaşı daha kazanmış ve tarihe altın harflerle bir kahramanlık destanı daha eklemiştir.
 
MHP Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak bizlerde Türk Milletinin yani bizlerin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutlarız.
 
Lakin unutulmaması gereken önemli bir konuyu da hatırlatıp Türk milletinin nasıl ki 3000 yıldır bugüne dek mazlum insanlara kol kanat gerdiyse bundan sonrada dünyaya hamilik yapmaya devam edecekse, dış güçlerde 3000 yıldır olduğu gibi Türk milletiyle uğraşmaya devam edecektir.
 
Bizler her daim uyanık olmalıyız!
 
Ne Mutlu Türküm diyene.
 
 
Murat GEDİKLİ
Ortahisar İlçe Başkanı