MHP Of İlçe Başkanı Ayaz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılını Tebrik Etti 

Haber:Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması sonrası bir mesaj yayınlayarak tebrik etti.

MHP OF İLÇE BAŞKANı HÜSEYİN AYAZ

Yeni bir eğitim - öğretim yılına daha başlamanın heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşarken, öğrencilerimize ve bütün milli eğitim camiasına hayırlı bir yıl diliyorum.
 Okula yeni başlayan, uzun bir tatilin ardından okullarına dönecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.
 Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır.
Bu bilinçle 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında idareciler, eğitimciler, öğrenciler ve veliler olarak ilçemizde eğitim kalitesini daha ileriye taşımak adına elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.
Öğrencilerimizin derslerine gösterecekleri ilgi ve çalışma azmi, geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlemelerini sağlayacaktır.
Velilerimizin, çocuklarımız için okullarımızla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmaları, öğrenci, öğretmen, okul yönetimi ile kurucakları sağlıklı iletişim, öğrencilerimizin başarılarını daha da artıracaktır.
İnanıyorum ki İlçemiz eğitim alt yapısı, derslik başına düşen öğrenci sayısı ve eğitim kadrosu ile geçmiş yıllarda elde etmeye çalıştığı başarıları yeni eğitim öğretim döneminde hayal ettiği başarıyı yakalayarak  “Eğitim Kenti Of ” olarak anılmasına katkı sağlayarak devam edecektir.
 Bu duygu ve düşüncelerle, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimizin özellikle müdürlerimizin ve vekil öğretmenlerin belirlenmesinde Anayasaya aykırı olan torpil uygulaması olmadan yapılmasını temenni ederek sevgili öğrencilerimizin İlköğretim Haftasını kutluyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum.
Saygılarımla...

MHP Of İlçe Başkanı 
Hüseyin Ayaz