MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir'den 23 Nisan Kutlaması 

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir Yayımladığı bir mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. MHP Trabzon İl Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı Meydan Parkında ortaklaşa düzenledikleri programla çocukların bayramını eğlenceli bir şekilde kutladılar. Programa MHP Trabzon İl Başkanı Gülen demir,Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Emirhan Bostan ve yönetim kurulu üyeleri ile çocuklar katıldı. 

GÜLEN DEMİR 

23 Nisan Türk Milletinin iradesini temsil eden 1. Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği bir tarihtir. Atatürk bu tarihi geleceğin temsilcisi, Türk çocuklarına armağan etmiştir. 

1929 yılında ilk olarak altı ülkenin de katıldığı kutlamalarla uluslararası boyutlara ulaşılmıştır ve tüm dünyaya şu mesaj verilmiştir: Kardeşlik her türlü sorunun el ele çözülmesi, birlik ve beraberliğin insanlık bakımından önem taşıması 23 Nisan ile büyük önem arz etmiştir. 

Böylece tüm dünyaya kardeşlik mesajı verilmiştir. Türk çocuklarının ve tüm dünya çocuklarının bu coşkulu günün kutluyor gelecek yarınlarında üstün başarılar diliyoruz. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz.