Dinlediğimiz İlim Adamlarının özellikle önümüzdeki 20 günün çok önemli olduğunu anlamış bulunmaktayız. Virüsün kuluçka süresi ve zirve yapması beklenmektedir. En azından şimdilik hiç bir şartta evden çıkmayarak, Koronanın zirveden aşağı dönüşünü birlikte izlemeliyiz. Başka bir yolumuz yoktur. Uzmanların tavsiyelerine uyuldukça korkunun ve paniğin hiç gereği yoktur. Panik başarmamızın önündeki en büyük engeldir. En büyük avantajımızda zaman kazandıkça ilaç ve tedavi konusunda güzel haberlerle karşılaşacağımızın müjdesini alabilmekteyiz.
Türkiye, Türküyle kürdüyle, Alevisiyle Sunisiyle, Ülkücüsüyle, Devrimcisiyle, koministiyle, Sosyal Demokratıyla, Dindarıyla, Liberaliyle, Muhafazakarıyla, daha niceleriyle bayrağımız altında yaşarken gururlu olduğunu söyleyebilen Ermenisi ve Rumuyla her kim varsa ALLAH hiç birinin burnunu kanatmasın. Bu virüs çok şey götürebilir fakat toplumumuza çokta güzel bakış açıları getireceği apaçık ortadadır. En azından varlıklarını sürdürebilmek için hain olmadıkları halde ülkemizi devamlı meşgul edenler gözlerinde büyüttüklerinin yerlerde nasıl süründüklerini gördükçe önümüzdeki süreçte bakış açılarının değişeceğini görebiliriz. Her olumsuzluktan kârlı bir sonuç çıkarmak gibi bir hayat felsefem vardır. Onun için diyorum ki 2023, 2025'e sarkabilir, TÜRKİYE'yi izlemeye devam ediniz. Avrupa Birliği Nato dağılacak, ''DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ'' kurulacak, lider ülke TÜRKİYE olacak. Kim yönetirse yönetsin, kim gelirse gelsin, Türkiye bu hedefe kilitlenmiştir. Onun içindirki biz bu gün aldığımız haklı pozisyondayız.
Allahtan bu bayrağın altında yaşamanın gururunu, devletimizin şefkatli kolları arasında olduğumuzun bilincini, insanımızın siyaset üstü düşünerek bunu idrak edebilmesini temenni ediyorum. ALLAH tüm insanlığın yar ve yardımcısı olsun. El ele olamasakta, gönül gönüle tekrar kavuşmak dileğiyle kalın sağlıcakla.

MHP.TRABZON İL BAŞKANI.