MHP Belediye Başkan Adayı Kurukız'dan Şalpazarı'na Müjde

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Şalpazarı Halkına Müjde Üstüne Müjde veriyor. Başkan Kurukız'ın bugüne dek verdiği her müjdeyi de yerine getirdiğini bilen Şalpazarı halkı heyecanlanıyor.  MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı olan Kurukız son olarak Şalpazarı İlçesinde vatandaşlara Bir adet Lastikli Kepçe yükleyici ve Bir Adet Kato tabir edilen Ekskavator Belediyeye kazandıracağının müjdesini vermişti.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN

ŞALPAZARI'NA BİR KEPÇE BİRDE EKSKAVATÖR 

Başkan Kurukız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan almış olduğu bu sözü bugün itibari ile Türkiye Belediyeler Birliği Şalpazarı İlçesine gönderdiği Lastikli Kepçe ile yerine getirmiş oldu. Başkan Kurukız bekleyin görün sözümüz söz en kısa zamanda Kato tabir ettiğimiz Ekskavatör'de Şalpazarı Belediyesinin envanterine girecek inşallah . Sayın Bakanımız bize ne söz vermişse bugüne kadar yerine gelmiştir kendisine olan güvenimiz tamdır dedi. Başkan Kurukız ayrıca en yakın zamanda Şalpazarı Trabzon ,Trabzon-Şalpazarı Belediye Otobüs Seferlerininde Başlayacağının sözünü de verdi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaretinde sözünü aldığı İki Adet İş Makinesinin ilki olan Kepçe Şalapzarı'na TIR Üzerinde geldi. 

Bakan Soylu'nun Hediyesi Lastikli Kepçe Yükleyici Şalpazarı Meydanında TIR'dan indirildi. 

MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız Şalpazarı İlçesine ne söz vermiş ise hepsini yerien getirdi.