Maçka'da PKK'lı Teröristlerle Çatışma 
Trabzon'un Maçka İlçesi, Köprüyanı Mahallesi civarında güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği arama tarama faaliyetleri sırasında, Teröristilerle sıcak temas sağlandığı belirtildi.  Jadarma ekipleri ile PKK'lı hainler arasında bu sırada çatışma çıktığı belirtilirken bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve ambulans sevk edildiği bildirildi.

  1 JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ YARALI

Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre, biri uzman çavuş yaralandı. Yaralı uzman çavuş ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi’ne sevk edilirken, bölgede çatışmaların sürdüğü bildirildi. Bölgede çatışmanın devam ettiği bildirilirken Trabzon Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Ekipleri ile Trabzon'dan komandoların da bölgeye gönderildiği kaydediliyor.  Güvenlik güçleri tarafından PKK'lı hainleri yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.  Bölgeden gelen son haberlerde ise yaralı askerlerin olduğu kaydedildi.

 VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ 

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Maçka ilçemiz kırsalında yapılan istihbarat çalışmaları sonucu 09.08.2017 tarihinde başlatılan operasyon sırasında 11.08.2017 (bugün) tarihinde saat 15.00 sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlanmış olup, operasyonel faaliyet devam etmektedir." MAYIS AYINDA 1 ŞEHİT VERMİŞTİK... Hatırlanacağı üzere Trabzon'un Maçka İlçesinde Mayıs ayında, Jandarma ekipleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıkmış ve çatışmada Uzman Onbaşı Osmangazi Çetingöz yaralanmış ardından doktorların da tüm müdahalelerine rağmen şehit düşmüştü...