Maçka Dimdik Ayakta 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Maçka ,Valisi , Belediye Başkanı ,Kaymakamı , Jandaması , Polisi  ve Vatandaşı İle Bir Bütün olduğunu Tüm Dünyaya Haykırdı.  Maçka'da binlerce vatandaş meydana indi PKK'yı Lanetledi Polisine Askerine sahip çıktı. . Demokrasiye sahip çıktı. Özellikle jandarmada askerler ilçe jandarma komutanlığına bayrak asınca vatandaşlar; hep bir ağızdan "Ya Allah Bismillah Allahu ekber" sloganları ile hem demokrasiye hemde milletin askerine sahip çıktı. Bir kez daha gurur kaynağın oldun. Teşekkürler Maçka...

Maçka'da Dün Sabah saatlerinde bir gurup PKK'lı Törerist tarafından Yol Kontrolü Yapmakta olan Polislere ateş ederek 3'ünün Şehit olmasına 5 Polis Bir Sivil Vatandaşın yaralanmasına sebep olmuştu. Çatışma sonrası Araziye kaçan PKK'lılar için başlatın Arama tarama O saatten beridir Maçka ve Çevresinde devam ediyor .  Sivil halkında PKK Avına çıkması Polisin işini bir o kadar daha Arazide zorlaştırıyor. 

MAÇKA BELEDİYE BAŞKANI KOÇHAN 
Maçka Halkının kimse bölemeyecek  parçalayamayacak ,Maçka Bir Bütündür ne PKK nede Darbe girişimi bu halkı yıldırmaz bu gece gördük ki Maçka Valisi ile Kaymakamı ile savcısı ile polisi ,jandarması ve Halkı ile Et ve Kemik gibi bir birine sahip çıkmakta. Maçka halkı uyumadı Maçka halkı polisini şehit edenler bulunana kadar uyumayacak dedi. 

Öte Yandan Olay sonrası sokaklara taşan Vatandaşları Trabzon Valisi Yücel Yavuz Bizzat Maçka ilçesine giderek ziyaret etti bende sizinleyim dedi.