Kuzey Göz’e AK Parti Milletvekillerinden övgü
 
Bölgemiz için büyük bir şans
50 günde 5000 hasta
 
Geçtiğimiz günlerde resmi açılışı gerçekleştirilen Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi’ni ziyaret eden Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar ‘Her şeyiyle çok güzel dopdolu ve tam donanımlı  bir sağlık merkezi olmuş, emeği geçenlere teşekkür ederim’ dedi. Milletvekili Cora da sağlık alanında Trabzon’un en şanslı illerden bir tanesi olduğunu ifade etti.
Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Kuzey Göz hastalıkları Merkezi’ni ziyaret eden Günnar,  Yönetim Kurulu Başkanı Can Kaya, Hastane Yöneticileri ve doktorları Dr. Miraç Yavruoğlu ve Dr. Engin Sözen ile birlikte servisleri gezerek merkez hakkında bilgi aldı. Milletvekili Salih Cora’da bir sonraki gün göz hastalıkları merkezini ziyaret ederek ekibi tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.
 
KUZEY GÖZ ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAKTIR
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar sağlık merkezinin herşeyiyle mükemmel olduğunu belirterek ‘Sağlık alanında AK Parti iktidarı döneminde önemli atılımlar sağlanmış, özellikle şehrimizde özelde bölgeye örnek yatırımlar hizmete girmiştir. Devlet hastanelerimiz her konuda tam donanımlı ve yeterli seviyede hizmet veriyor olsa da, bu tür özel branş hastaneleri ilimiz ve bölgemiz adına önemli katkılar sağlayacaktır. Bu bağlamda ilimize bir göz hastalıkları merkezi kazandıran Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Can Kaya ve diğer doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlık turizminin ön plana çıktığı günümüzde bu bağlamda da önemli bir açığı kapatacaklarından hiç şüphem yok. Bu sağlık tesisin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
 
TRABZON ÇOK ŞANSLI
Milletvekili Salih Cora’da bayramdan önce son mesai günü Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi’ni ziyaret ederek, 3000 metrekarelik hizmet alanının tamamını gezdi. Emeği geçen herkesi tebrik eden Cora, ‘Burası tam donanımlı bir hastane oldu, maşallah. Sağlık alanında AK Parti’nin eline kimse su dökemez ama burada mimarisinden, donanımına ve hekim kadrosuna kadar her şey 4x4’lük olmuş. Rekabet arttıkça tedavi metodları da gelişiyor ve yenileniyor. Burada da gördük ki Yönetim Kurulu Başkanımız Can Kaya ve ekip arkadaşları hiçbir masraftan kaçmadan Türkiye’de benzerine az rastlanan bir merkezi hizmete sokmuşlar. Kısa sürede yurt dışından da hasta alıp sağlık turizmine katkı vermeleri gerçekten takdirlik bir durum. Bu merkez sayesinde bazı tedaviler için başka illere gitme zarureti de ortadan kalkacaktır. Ben burada ziyarette bize eşlik eden yönetim kadrosu gıyabında tüm ekibi tebrik ediyorum ve bu merkezin büyümesi gelişmesi adına gereken ne ise yapacağımın sözünü veriyorum’ ifadelerini kullandı.
 
50 GÜNDE 5000 HASTA
Milletvekili Günnar, Cora ve Başkan Altuntaş’ın  ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı. Dr. Can Kaya, ‘Göz alanında en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz’ diyerek şu ifadeleri kullandı, ‘Göz hastalıkları konusunda bölgenin ihtiyacı olan tüm branşlarda 3 ameliyathanesi ve deneyimli hekim kadrosu ile tesisimiz hizmet vermeye devam etmektedir. 50 günlük bir süreçte 5 bini aşkın vatandaşımız merkezimize gelerek kontrol ve tedavi edilmiştir. Yurt dışından da önemli oranda hasta kabulü yapmaktayız. Amacımız Trabzon’u özellikle göz hastalıklarının tedavisi konusunda bir merkez haline getirmektir. Hastalarımızın memnuniyetleri işimizi ne denli doğru yaptığımızı bizlere göstermenin yanında sorumluluğumuzu da kat be kat artırmaktadır. Bu manada göz hastalıkları merkezimizi ziyaret eden Sayın Milletvekillerimiz Adnan Günnar’a, Salih Cora’ya  ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a katkılarından ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.