ÖZSALİH SANDIKLARI PATLATTI
Kurankursu-Fatih-Ayasofya Dolmuş Durağı Şoförleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olapan genel kurulunu gerçekleştirdi.  Durak lokalinde gerçekleşen ve divan başkanlığını Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın yaptığı genel kurulda mevcut başkan Önder Ergin Özsalih ile eski başkan Hasan Bayram’ın listeleri yarıştı. Kongre sonunda Özsalih 103 oyla güven tazelerken, Bayram sadece 36 oyda kaldı. 
Özsalih, durak üyelerine teşekkür ederek, “Durağımız için hayırlı olsun. Bundan sonra daha çok çalışma zamanı. İşimiz hizmet. Direksiyon emin ellerde” dedi.
Divan Başkanı Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Şoför esnafı için hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Bugün burada şenlikle kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongreler  bizim düğün merasimlerimiz gibidir. Şu anda dönüşümle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Araç modernizasyonunda hiç kuşkunuz olmasın. Şoför esnafının aleyhinde olacak bir kararın altına ne ben nede yönetim kurulundan bir arkadaşım imza atmaz. Bizler de ekmeğimizi araçlardan kazanıyoruz. Bu durakta benim de aracım çalışıyor. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın hepsinin aracı var. Kimse kendi ekmeği ile oynamaz. Sizlerin kazancını nasıl daha fazla artırırız bunların çalışmalarını yapıyoruz. Kongremiz hayırlı olsun. Başkanlığa seçilen Önder Ergin kardeşime başarılar diliyorum. Sizin için durmadan, yılmadan çalışacaktır” dedi.
Önder Ergin Özsalih başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Varlık, Şahin Gençoğlu, Ahmet Can Ercelep, Zafer Kılıçaslan, Muhammet Yılmaz ve Osman Uzun.