Külekçi’ye Büyük Onur

İçişleri Bakanlığı bünyesinde devam eden kardeş şehirler projesinde aldığı sorumluluğu başarıyla yerine getiren gazeteci Ahmet Külekçi’ye bölge halkı da sahip çıkıyor.
15 Temmuz hain darbe girişimin üçüncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında Batman Üniversitesinde düzenlenen “Demokrasi ve Milli İrade Zaferi” konulu panele konuşmacı olarak katılan Külekçi’ye, Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman Üniversitesi rektörü Prof.Dr.Aydın Durmuş tarafından katkılarından dolayı plaket verildi.
Külekçi’ye bir başka anlamlı ve değerli ödül ise Batman’da hizmet veren şehit ve gazi derneklerinden geldi.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Ömer Dündar Pekacar, Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutalip Çelik ve Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Şeyhmus Özcan bölge kardeşliğine hizmet ve katkılarından dolayı kardeş şehirler proje koordinatörü Ahmet Külekçi’ye plaket ve kitap hediye etti.
Batman’ın ülke barış-huzuru ve kardeşliği için kadim bir şehir olduğunu belirten Külekçi “Bu plaketler benim için birer şeref madalyasıdır ve hayatım boyunca taşıyacağım en büyük gururdur ” dedi.