KTÜ'de “15 Temmuz Milli İrade-2” Konulu Panel'e Muhteşem Katılım

 


Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, Trabzon Valiliğinin koordinesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “15 Temmuz Milli İrade-2” konulu panel KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Panele konuşmacı olarak katılan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İ.Yaşar Hacısalihoğlu ve Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu '15 Temmuz ve Milli İrade 2' konulu panelde önemli bilgiler aktardılar.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz buradaki konuşmasında, "15 Temmuz'da millet olarak gösterdiğimiz dirayet ve feraset dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir demokrasi destanıdır. 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız" dedi. Panelin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Panel sonunda Vali Yücel Yavuz, panelistler İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İ.Yaşar Hacısalihoğlu ve Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu ile KTÜ Rektör Yrd. Moderatör Prof.Dr. Hikmet Öksüz'e hediye takdiminde bulunarak teşekkür etti.