Köseoğlu'ndan Çukurca'da Polise Anlamlı Destek 

AK Parti Genel Merkezi tarafından Hakkari İl Koordinatörü olarak görevlendirilen Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, bazı ziyaretler için gittiği Çukurca’da, Çukurca Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından organize “Kirvem Polis” sünnet şölenine katıldı.

Çukurca’da ilk olarak İlçe Kaymakamı Temel Ayca’yı makamında ziyaret eden Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Hakkari İl Başkanı ve beraberindeki partililer daha sonrada ilçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız’ı ziyaretinin ardından Kaymakam Temel Ayca ile birlikte hastaneyi ziyaret edip hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Köy ziyaretleri de yapan Milletvekili Köseoğlu, daha sonra ise Çukurca Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından organize “Kirvem Polis” sünnet şölenine katıldı. Burada polis memurları ve sünnet olan çocuklarla yakından ilgilenen Köseoğlu, “Burada görevli güvenlik güçlerimiz devletimizin kararlılığı çerçevesinde can siperhane gece gündüz demeden hayatlarını tehlikeye atarak mücadele veriyor, ülkemizi düşmanlardan koruyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaymakamlığımız ve Emniyetimiz polis haftası vesilesiyle böyle bir program düzenlendi. Bu tür etkinlikler, polis vatandaş kaynaşması adına çok anlamlı ve çok önemlidir. Güvenlik güçlerimiz buradaki halkla iç içe birlik ve beraberlik içerisindedir. Bu da bunun bir göstergesidir. Burada hem polis mensubu arkadaşlarımızla hem de bu çocuklarla bir arada olmak bize ayrı bir mutluluk kattı.” diye konuştu.

Milletvekili Köseoğlu ve beraberindekiler esnaf ziyareti ve muhtarlarla yaptıkları toplantının ardından ilçeden ayrıldı.