''KÖPRÜBAŞI VEFA AŞEVİ'' HİZMETE GİRDİ 

Kaymakam Tutkan Köprübaşı İlçesine atandığı günden beri vatandaşla iç içe olmayı başararak halkın gönlüne taht kurdu. Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan Nüfusu azda olsa Köprübaşı İlçesinde Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ile kol kola vererek 65 yaşüstü insanlar ve ihtiyaçlılar için Diyanet Vakfı ve hayırsever vatandaşlarla kol kola girerek ''Köprübaşı Vefa Aşevini'' kurdu . Kaymakam Tutkan Köprübaşı İlçesinde mahalle mahalle gezerek tüm ihtiyaçlı insanları tek tek ziyaret ederek önce insan dedi.  Dünyayı kasıp kavuran pandemi koronavirüs hastalığının Türkiye'yi de sarması ile görevini bir adım daha ileriye taşıyarak vatandaşlaın ihtiyaçlarını gören kaymakam Tutkan halkında sevgilisi olmayı başardı. Tutkan Anadolu çocuğu idi Köprübaşı halkının da ta kendisi idi . Buradan ötesini Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan'ın kaleminden okuyalım ;
UĞUR TUTKAN ; 

Ramazan ayı birlik ve beraberliğin en fazla arttığı, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin en fazla düşünüldüğü rahmet ve bereket ayıdır. Birlik ve beraberliği Köprübaşı ilçemizde de herkese göstermek amacıyla Köprübaşı Vefa Aşevimizde Ramazan Ayı boyunca sıcak yemek çıkacaktır.

Tüm mahallelerimizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızdan yararlanan 65 yaş ve üstü yalnız yaşayan ve evde bakacak kimsesi olmayan, yaşı itibariyle sokağa çıkma kısıtlaması olan ve evinde kaynayan aşı olmayan toplam 65 büyüğümüze her gün 3 çeşit sıcak yemek dağıtılacaktır.

Köprübaşı VEFA Aşevi birlik ve beraberliğimizin en güzel örneği olması için siz de bir iftar da benden diyorsanız iftar bedeli 1 kişi 20 liradır. Aşevimize desteklerinizi bekliyoruz. (1 kişi 20 lira)

İrtibat Numarası
0 (506) 113 14 51