Kebir İftarda Trabzon'u Bir Araya Getirdi 

 Türkiye ve Trabzon’un önemli gıda firmalarından Kebir Süt  firması Zorlu Grand Otel’de iftar programı düzenledi.
 Büyük katılımın yaşandığı iftar programına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Jandarma Alay Komutanı Tuğ. Halil Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Karaoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, DİKİB Başkanı Saffet Kalyoncu,DİKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan ,TTB Başkanı Eyüp Ergan, TGC Başkanı Ersen Küçük, Karadeniz Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz, Kebir Süt Genel Müdürü, Yılmaz Karadeniz,Kebir Pazarlama Müdürü Utku Karadeniz'in yanı sıra ilçe kaymakamları, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi,TRT Bölge Müdürü Sami Şişman,TKDK Başkanı Şansal Aydoğdu, il müdürleri, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.Davetliler Kebir Süt Yönetim Kurulu tarafından Zorlu Grand otel kapısında tek tek karşılandı. 

YILMAZ KARADENİZ 

İftar programında davetlilere seslenen Kebir Süt Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz “Ülkemiz ekonomik olarak sıkıntılı günlerden geçmektedir. Bu süreçte sanayiciler, üreticiler yerli ve milli ürünlerimizi üretmeye devam edip milletimizin yanında olmalıdır. Ehlileşmeye odaklı bir nesil yetiştirmek için çaba harcamalıyız. Ülke olarak birbirimize kenetlenip ihtaracat oranımız yükseltmenin yollarını aramalıyız. Kendi sanayicimiz tarafından üretilen ürünlere yönelmeliyiz. Üretime ve üreticiye gereken değeri vermeli ve bu sürecin üstesinden gelmeliyiz. “ ifadelerini kullandı.

İSMAİL USTAOĞLU 

 İftar programında açıklamalarda bulunan Trabzon Valisii İsmail Ustaoğlu “Kebir ailesinin ev sahipliğinde iftar sofrasında beraber olduk. Ülkemizin geçirdiği kritik süreçte dayanışmamıza katkı sağlayacağını umuyorum. İftar soframızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kebir ülkemizin marka değeri en yüksek olan firmalarından bir tanesi. Üretimi ile istihdamı ile bölgemiz ekonomisine çok ciddi katısı olan ve her ankette yerini alan marka değerimizdir. Böylesine büyük bir firmanın  ülkemizde hayat bulmasını ve şehrimizde olmasını çok anlamlı buluyorum. Bölgemizin istihdamına katkıda bulunan Kebir firmamızın tüm çalışanlarına sağlıklı ömürler diliyorum “ ifadelerini kullandı.