KAYMAKAM ALPER BALCI İÇİŞLERİNDEN ÖZEL GÖREV İSTEDİ ŞİRNAK'A TAYIN OLDU
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle Ürgüp’ün yiğit Kaymakamı Eski Trabzon Maçka Kaymakamı Trabzonspor Sevdalısı Alper Balcı İçişleri Bakanlığına başvurarak, doğuda sıcak çatışmaların olduğu bir ilçede gönüllü olarak görev yapmak istediğini belirtti. İçişleri Bakanlığı Kaymakam Alper Balcı’nın gönüllü olarak gitmek istemesi üzere Balcı’yı Şırnak ilinin çeşitli ilçelerinde görev yapmak üzere geçici olarak atadı.
Gerek önce görev yapmış olduğu illerdeki başarıları, gerekse o bölgede yetişmiş olmasından dolayı alana olan hakimiyeti göz önünde bulundurularak Şırnak Valiliği emrinde görev yapmak üzere geçici süreli ve gönüllü olarak görevlendirilmiştir.

KAYMAKAM ALPER BALCI GÖREVİ KENDİM İSTEDİM RAHMETLİ RECEP YAZICIOĞLU NE DEMİŞTİ ''GİDEMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR''

Alper Balcı “ Bu görevi kendi irademle İç İşlerini Bakanlığından istedim. Ne mutlu bana ki Şırnak gibi çok önemli, stratejik bir yerde görev yapma şerefi şahsıma tevdi edildi. Biz Mülki idare amirleri Vatanımızın Her karış toprağını kutsal bildik. Merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi “Gidemediğin yer senin değildir” sözünden hareketle gönüllü olarak gidecek olduğum Şırnak’ta bu vatanın bir parçasıdır...
Kaymakam Alper Balcı Ben gidiyorsam demek ki o Topraklar bizimdir Türk Topraklarıdır herkes bunu iyi bilsin dedi.