Kaşüstün'e Çalışkan Muhtar 

Trabzon’un Yomra İlçesi’nin en büyük mahallerinden olan Kaşüstü Mahallesi’ne siyasetçi Süleyman Çalışkan, ‘Muhtar Adayı Olarak Ben de Varım’ dedi.

KAŞÜSTÜ’NE ‘ÇALIŞKAN’ MUHTAR

Trabzon’un Yomra İlçesi’nin büyük mahallerinden olan Kaşüstü Mahallesine Süleyman Çalışkan, muhtar adaylığını açıkladı. Kalabalık bir kitle ile adaylığını açıklayan Çalışkan, “Kaşüstü’ne Çalışkan Muhtar geliyor’ dedi. 30 senedir mahallede ikamet ettiğini vurgulayan Çalışkan, “Kaşüstü Mahallemiz, son yıllarda hızla gelişen bir mahalle oldu. Ben de 30 yıldır bu mahallede ikamet ediyorum. 25 yıldır siyasetle uğraşıyorum. Siyasi partilerde yöneticilik görevlerim oldu. Mahallemizde taşımacılık hizmeti veriyorum. Mesleğimden dolayı halkımızın çoğu ile iç içeyim. Mahallemize daha iyi hizmet sunmak için ekibimle yola çıktım” dedi.
MAHALLEMİZ HIZLA GELİŞİYOR
Kaşüstü Mahallesi’nin hızla gelişen ve büyüyen mahalle olduğuna vurgu yapan Çalışkan, “Mahallemizin en büyük sorunları yol ve kanalizasyon sorunudur. Siyasetin içinden yetiştiğim için de bu sorunların çözecek yetkili kişilerle yakinen tanışıyorum. Mahallemizde var olan sorunların çözümü için 1 Nisan’dan itibaren çizmeleri giyip kolları sıvamaya talibim. Halkımızın desteği ile bu kutsal göreve seçilirsem elit olan mahallemizde sorunları asgariye indirmek için 24 saat görev başında olacağım” diye konuştu. 

MAHALLEMLE İLETİŞİMİ KOPARMADIM
Çalışkan, “Hangi görevde olduysam hiçbir zaman kurum ve kuruluşlarla, halkımızla ve mahalle sakinlerimizle iletişimimi asla koparmadım ve sağlıklı bir şekilde devam ettirdim ve bundan sonra da devam ettireceğim. Kaşüstü Mahallesi büyüklerimin ve bazı mahalle sakinlerimizin tavsiyeleri ve yoğun istekleri üzerine Kaşüstü Mahallesi Muhtarlığı adaylığımı açıklamış bulunmaktayım” ifadelerine yer verdi.
SORUNLARI BİLMEK YETMİYOR

Çalışkan, “Muhtarlık müessesesinin etkin bir şekilde görev ifa etmesi ve istişareler neticesinde alınacak ortak kararların uygulanması açısından ciddiyet ve hakkaniyet ölçüsünde dik bir duruş göstermekten asla taviz vermeyeceğiz. Mesele sadece sorunları bilmek yetmiyor, çözüm yollarını da harekete geçirmek gerekiyor. Gerek siyasi, gerekse bürokratik tüm kanalların mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sorumluluk alması için elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız. Niyetimiz halistir, hizmet odaklıdır, faydaya dönüştürme amaçlıdır. İnşallah Yüce Allah'ın izni, mahalle sakinlerimizin de teveccühüyle hizmet etmek nasip olur” şeklinde konuştu.

.