Kafkas Off-Road Şehit Polis Tamer Aktaş İçin Yarıştı

Haber: Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  
Kafkas Offroad culardan şehidimize anlamlı vefa. Haftasonu Artvin Arhavi'de ve Trabzon’da düzenlenen Offroad yarışlarında Artvin'de Özel Harekat Şube Müdürü iken gönüllü olarak gittiği Diyarbakır’da 2016 yılında Bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu şehit olan Tamer Aktaş’ın hatırasını yaşatmak için yarıştılar. Arhavideki yarışlara Gürcistan ve Türkiye’den yaklaşık 35 araç katılırken Cumartesi gecesi ve Pazar günü keyifli anlar yaşandı. Trabzon ilinde düzenlenen etkinliklere ise Kafkas Offroad Platformunu temsilen Artvin Offroad Kulübünden Tolga Şatır & Nurcan Barçın Şatır ile Murgul Offroad Kulübünden Ekrem Turhan ve Acara Offroad Kulübünden Mirza Nakashidze katıldı. Şehit Tamer Aktaşın ailesinin de izlediği etkinliklerde Ekrem Turhan & Mirza Nakashidze Genel Klasman ve S4 klasmanında 3. Olarak tamamladı. Kafkas Offroad Platform Başkanı Serkan DEMİRÇELİK ve Murgul Offroad Kulübü Başkanı Ekrem Turhan tarafından Şehidimizin kızı Betül’e kupa teslim edilirken İlkokula başladığı ilk günde yalnız bırakılmadı.

Şehit Özel Harekat Polisi Tamer Aktaş Gümüşhaneli olup, Artvin Özel Harekat Şube Müdürü iken gönüllü olarak gittiği Diyarbakır Bağlar’da pusu kurmuş bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu şehit olmuştur. Şehidimizin ailesi halen Trabzon Akçaabat ilçesinde yaşamaktadır.

Önce Şehit Tamer Aktaş’ı Gümüşhane’de ziyaret ettik. Sonrasında Platformumuzu temsilen Trabzon’da Şehit Tamer Aktaş hatırasına yarışacak sporcularımızı, Şehidimizin kızı Betül ile ziyaret ettik Kupa Kızı Nurcan Şatırdan kupa sözümüzü aldık. Bize heryer Trabzon..