Kadın ve Demokrasi Derneği  KADEM, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü” kapsamında hazırladığı kamu spotuyla, “Sen varsan şiddete yer yok!” mesajı verdi. KADEM Trabzon İl Temsilciliği Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen programla etkinliğe katılım sağlarken açılan stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

STANDLARA YOĞUN İLGİ
KADEM, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında hazırladığı kamu spotuyla, “Sen varsan şiddete yer yok!” mesajı verdi. KADEM hazırlanan spota şiddete kayıtsız kalmamanın insani ve vicdani bir sorumluluk olduğuna dikkat çekti. 
KADEM tarafından hazırlanılan kamu spotunda, şiddetin aile içi bir mesele olmadığına dikkat çekilerek nerede olursa olsun, şiddete karşı bir tutum geliştirmenin, insani ve vicdani bir sorumluluk olduğu hatırlatıldı. KADEM, kamu spotunun yanı sıra “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü” kapsamında sürdürdüğü farkındalık çalışmalarını sahaya da taşıdı. Dernek, ülke genelinde merkezi noktalarda açtığı stantlarla kadın, erkek, genç, yaşlı herkesi kampanyaya destek olmaya çağırdı. KADEM Trabzon İl Temsilciliği tarafından açılan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. KADEM temsilcileri özellikle erkelerin stantlara yoğun ilgi gösterdiğini belirterek bu durumun gelecek adına umut verici olduğunu kaydetti.