Çakıroğlu ;Trabzona yazık etmeyin başlığı altında şehrin kaynaklarının yöneltildiği ve kamuoyunun takip ettiği 3 büyük yatırımın değerlendirmesini kendi sosyal medyam üzerinden yaptım..
Görevimiz ve vicdani mesuliyetimiz gereği olan bu tutumumuz yetki sahiplerinin ilgisini çekti.
Gerek kamuoyumuz gerekse yerel basınımız konuya ilgi göstermiş ve konuyu sayfalarına taşımışlardır.
Konuyu sadece bizim gözümüzle değil direk yetkili karar vericilerin, tahsisdarların gözünden de gördük, gösterdik.
Amacımız polemik oluşturmak değil. Çapsız cücelerin, bana saldırırken bile kudret sahiplerine yalakalık yapmayı ihmal etmeyen karakter sorunu yaşayan birinin, birilerinin ilgisini çekmek, biri ya da birileriyle muhattap olmak hiç değil..
Esasen yetkili olan isimlerle de konunun vehametini, hassasiyetini değerlendirdim.
Birçoğunun takdirine ve tasvibine şahit oldum.
Mahallenin içinden olan çoğu kimse de bu yanlışların farkında.
Lakin içlerinden Nadir birileri çıkıp,  laf olsun diye, yazılanlarla alakası olmayan şekilde, sokak ağzıyla bize cevap vermişse, verirse bunu kaale almayacağımızı, adam yerine koymayacağımızı kamuoyunun bilmesini isteriz..
Her lafa verilecek cevabimız var lakin lafa bakarız laf mı diye, söyleyene bakarız adam mı diye..
Hele ki bedeni bir partide olan ancak ruhu orada burada dolaşan kim olduğu belirsiz, kimliği oturmamış birilerine atfen bilgi diye sunulan, partiniz içinden diye lanse edilen dedikoduları cevap vermeye değer hiç görmedik.. görmeyeceğiz de..
Daha dün bütün hukuksuz, haksız uygulamalara maruz kalan, kalarak şampiyonluğu kaybeden Trabzonspor ve karşısındaki esas gücün güç gösterisi karşısında gıgı çıkmayan kimileri sanki her haksızlık karşısında ses çıkarıyormuş edasıyla bize cilve yapıyorlar. Yapılıyor..
Bu arkadaş veya arkadaşlar bilsinki "edebi edepsizlerden öğrenecek değiliz"...
Çayı, kahveyi, çiçeği, çimeni işsizliğin hat safhada olduğu bir dönemde yatırım olarak millete sunacak kadar pişkin hiç olmadık, olamayız da..
Milletin içindeyiz. Sokaktayız.
Saray zihniyetinin, egosunun kılcal damarlara kadar sirayet etmiş olduğu bir yapının bireylerinin bizi, milleti anlamasını beklemiyoruz.
Biz Devlet ve Millet ekseninden bakıyoruz.
Toplumsal faydayı konuşuyoruz. Oy veya seçim kazanmak uğruna makyavelist bir bakış ile, yaklaşım ile yol alanların adımız ile adlarının gazete sayfalarında aynı metinlerde yer alıyor olması bile bize zuldür..
Konu nettir.
Spor tesisi amacıyla tahsisi yapılan ve özel kanun ile imarlaştırılan bir alan ve konu yaptığımız diğer alanlar  hakkındaki hassasiyetimiz kamu yararı içeriklidir.
Anlamadan cevap vermeye çalışan ve bize saldırmayı cevap vermiş olmak zanneden beyne, sayemizde basında yer bulan aksi durumda varlıklarından kimsemin haberi olmayan beyinlere ayıracak zamanımız yoktur...