İYİ Parti İl Başkanı Kuvvetli'den Çanakkale Zaferi mesajı 
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli yayınladığı bir Mesajla Çanakkale Zaferi’nin 104.yıl dönümünü kutladı. işte o mesaj. 

Çanakkale Zaferi’nin 104.yıl dönümünü büyük bir gurur ile kutlayacağımız bir zaferdir.
Çanakkale Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren,bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. 
Winston Churchill'in dediği gibi;
"Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. Türkler, Çanakkale’yi zorlayan çağının en ileri tekniğine sahip güçler karşısına adeta bir kale gibi dikilmişlerdir."
Ancak Diyanet işleri başkanlığı
Cuma günkü Cuma hutbesinde Atatürkten bahsetmeden Çanakkale zaferinin öneminden bahsetmesi tarihi gerçekleri çarpıtmıştır.
Böylesi zor bir savaştan sonra Türk milletin yeniden doğuşuna vesile olan bu eşsiz zaferin eşsiz komutanları asla hafife alınmamalıdır.
Ordusu ile birlikte yediden yetmişe tüm halkın savunma konumundayken taarruza geçtiği Çanakkale Direnişi, halkın şeref abidesi olmuştur. Bir ulusun kaderini değiştiren bu zafer sonrası Türk Milleti, 18 Mart 1915’te tarihteki şanlı yerini almıştır. Çanakkale harbi, aziz milletimizin sayıca devasa büyüklükte olan çeşitli milletlerden oluşan düşman ordularını bozguna uğratması üzerinden bir asır geçse de hafızalardan silinmeyen bir direniştir.
M.Akif Ersoy'un ifade ettiği gibi;
"Kimi Hindû, kimi yamyam, kimi bilmem ne belâ...
Hani, tâ'ûna da züldür bu rezîl istilâ!" 
Bu büyük istilaya karşı çanakkale’yi geçilmez kılan aziz milletimizin azmi,vatan sevgisi, bağımsızlık mücadelesi, birlik ve beraberlik ruhudur. Geleceğimizi inşa edecek olan nesillerimizin, bizlere emanet edilen bu yüce vatana aynı inanç ve bağlılıkla sahip çıkacaklarına olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle
eşsiz vatanımızı bizlere emanet eden başta Ulu Önder Gazı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, canı pahasına vatanını koruyan kahraman şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.Ruhları şad mekanları cennet olsun.