İstanbul  Uni TS ''Şehitleri İçin Çıktı Oynadı''
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Derneği Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ın ve Sanatçı Sinan Yılmaz'ın desteği ile bir Sosyal projeye daha İmzasını attı. İST  ÜNİ TS  Trabzon Akçaabat Fatih Stadında düzenlediği Şehidin İçin Oyna Projesi kapsamında Saat 19.00'da Sahaya Çıktılar. Biletler saha Girişinde 10 Tl Gibi Küçük Rakamla Vatandaşa satıldı Amaç Trabzon ve Çevre İlçe Halkının Şehidine sahip çıkması idi Karşılaşmadan gelen Tüm Gelir Şehit Ailelerine yardım olarak dağıtılacaktı. İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Derneğinin bu İkinci İnsanı Yardım projesi idi ilki Antalyalı Kanser Hastası  bir Trabzonspor Fanatiği Gencin tedavisi için düzenledikleri yardım organizasyonu idi . 

Şehidin için Oyna Projesine Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan 'ın Yanısıra ,Sanatçı Sinan Yılmaz,Erdi Ustaoğlu,Ekin Uzunlar,Semih Hekimoğlu,Yunus Emre Sel,Mehmet Fındıkçı (Jan Marie Paff) Olcay Çakır ve İsmini sayamadığımı daha birçok Ünlü'nün katıldığı Şehidin İçin Oyna Organizasyonuna İlgi Müthişti.  ÜNİ TS'nin Organize Ettiği Programa Zamansız işlerinden dolayı bazı ünlüler ve Siyasetçiler katılamadı .

MAÇKA BELEDİYE BAŞKANI KOÇHAN 
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Derneğinin her iki Organizasyonuna da katıldım gençlere güveniyorum yardımlarım devam edecek çok ciddi bir dernek her zaman Mücadeleye devam ediyorlar dedi. Geliri şehit Ailelerine verilecek olan ''Şehidin İçin Çık Oyna '' Projesinde olmak bana mutluluk verdi .