İstanbul Trabzon Günleri Başlıyor 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

 Trabzon'un Fethi'nin 557.Yıldönümü dolayısı ile Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından  İstanbul Yenikapı'da 10.cusu düzenlenecek olan ''Trabzon Tanıtım Günleri'' bu akşam saat 19.00'da Kapılarını İstanbullulara açacak.  Saat 19.00'daki Açılışla 3 gün boyunca 20-21-22 Eylül'de açık olacak. Bu akşamki açılış Törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,diğer bakanlar,Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş,Belediye Başkanları ,Kaymakamlar ve STK Temsilcileri katılacak. 

Mercan Fuarcılık Abdullah Mercan'ın organize Ettiği Trabzon Tanıtım Günleri Ekol Ses ve Organizasyonun farklı görselleri ile Yenikapı Fuar alanında sizlerle olacak. 

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Turgut Öksüz ve Genel Sekreter İbrahim Akın’dan oluşan yönetim kurulu heyeti, Trabzon Tanıtım Günleri ve Trabzon’un Fethinin 557’nci yıl dönümü Kutlamalarına , Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ında katılması bekleniliyor. www.trabzonhaber24.com 'unda Tanıtım standı açacağı İstanbul Tanıtım günlerine tüm halkımız davetlidir. 

YANACAK İSTANBUL

  Tarih, Kültür ve Turizm kenti Trabzon’un Yöresel Lezzetleri ve Kültürel Güzelliklerinin tanıtılacağı 10’uncu Trabzon Günleri’nde Yusuf Güney, Ekin Uzunlar, Merve Yavuz, Zeynep Başkan ve daha bir çok sanatçı sahne alacak.