İDDİALIYIZ.SEKTÖRÜN EN VEFALISIYIZ
Bazı haber Sitelerinde Yazılı ve Görsel basında Ulusoy’a Vefa Desteği manşetiyle haberler yollanarak Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nda 5 Nisan Perşembe günü 
gerçekleştirilecek olan meslek grubu seçimleri öncesinde gölge düşürmeye çalışılıyor. Bizler 26. Sigortacılar grubunda bundan yaklaşık 6 ay önce ertelenen seçimlerde sayın Hülya ULUSOY’u listemize almıştık  ve de 1. Sıradan; eğer seçimler ertelenmemiş olsa idi sayın Hülya ULUSOY bizim listemizde seçilmiş olacaktı.
Seçimler ertelenince listede gündeme gelmedi. Sigortacılar dernek başkanı olarak her ay kendisini ziyaret ettim.Seçim günü 5 Nisan Açıklanınca yine ziyaret ettim bu tarihten seçime yaklaşık 20 gün vardı.Bana rahatsızlığının  ve zamanının olmadığı yönünde konuşma yapıp katılamayacağını tüm ısrarlarıma rağmen söyledi. Ben isminin orda olması gerekli olduğunu , gelememe durumu çok olur mecbur kalınırsa ayrılabileceğini yerine yedeğinin girebileceğini söylememe rağmen mazur gör dedi. Müdürü Ayşe Hanımın Meslek Komitesinde olması için de anlaştık. Şahsım Trabzon’a hayatı boyunca destek veren hayatını Trabzon’a adayan Sayın Ali Osman ULUSOY adına asla vefasızlık yapamayız ve onun kızı olan Hülya ULUSOY’unda her zaman yanında oluruz. Bunu kendisine de defalarca söyledim.
12 gün kala Hülya Hanımın beni arayıp beni listede görmek istiyorlar demesini de geç bir karar olduğunu, listeler kesinleştiğini ve kimseyi liste dışına atamıyacağımı istenildiğinde yerime girebileceğini söyledim. Sen listede yoksan bende istemiyorum deyip konuyu kapattı.
Şimdi birileri çıkmış bana karşı liste yapıp seçime girmeye hazırlanıyor ve Hülya ULUSOY’u yanlarında göstererek kendilerine bir zemin hazırlıyorlar. öyle zannediyorum ki sayın ULUSOY’un bundan haberi bile yoktur
Eğer şahsım dedikleri gibi ‘’Ahde Vefasızlık’’ yapmış isem çıksın açıklasınlar öyle birilerinin çıkıp isim kullanarak kendilerine zemin hazırlamasınlar.
Sayın Hülya ULUSOY Yanına gittiğimizde beni mazur görün ben bu seçimde yokum demese idi şimdi bir önceki listede olduğu gibi şimdide listenin birinci sırasında idi.
Bizler ‘’Ahde Vefa’’mızı bu açıklamamızla kamuoyuna duyuruyoruz.
Eğer bizler Ahde vefasızlık yapmış isek sayın Hülya ULUSOY bu açıklamamızdan sonra çıkar açıklama yapar derki evet yaptılar ama yapmaz ise buda demektir ki sayın Hülya ULUSOY bu listeden haberi bile belki de yoktur olmadığınada eminim 
Biz bu güne kadar Sigorta Sektörü için yaptıklarımız ve yapacaklarımız bellidir.
İbrahim SERTEL        Halim Ağa USTA            Ayşen HALİSÇELİK
TTSO Meclis Üyesi    TTSO Meclis Üyesi        Meslek Kom.Bşk.Adayı