İçişleri Bakanı Soylu Trabzon'un En Genç Şehidi İçin Geliyor 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Maçka'da dün meydana gelen Çatışma sonrası Şehit Düşen Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Törenle Memleketi Hatay iskenderun'a gönderilirken 16 yaşında şehit edilen Eren Bülbül'ün cenaze töreni Maçka Meydan da İkindi Namazına Müteakip kılınarak Aile kabristanlığında defin edilecek. Maçka'daki Törene katılmak için Ankara'dan yola çıkan İçişleri Bakanı Soylu 16 Yaşında Şehit Düşen İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Vatan Sever Eren Bülbül'ün Cenaze Törenine katıldıktan sonra Ankara'ya dönecek . 

Eren Bülbül 16 Yaşında Ailenin en Küçük Çocuğu Bülbül Ailesi 8 Kardeş . Eren'in Babası Vefat Etmiş olay gününden bir hafta önce Eren Bülbül'ün ailesine ait ev soyulmuş soygunu yapan kişilerin bir hafta önce parmak izleri alınmış olaydan bir hafta geçtikten sonra Dün Cuma sonrası Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik  Eren Bülbül'üde yanına alarak olay mahaline yeniden gelerek tekik etmeye çalışırken PKK'lı Teröristler tarafından pusuya düşürülerek öldürüldüler bir polis memuru ise yaralandı. Yaralı Polis Memuru Oflu Yeni nişanlı Namık Öztel olay Yerinde yaralandı ve KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde yapılan ilk Müdahalesi sonrası Yoğun Bakıma alındı Öztel bugün Uyandırılmaya çalışılacak . 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eren Bülbül'ün evinin yanı başına akşam hemen Taziye çadırı kurdu . Büyükşehir Belediyesi Dün Akşam Cenaze evine gelecekler için özel İkram ve çay hazırlattı. Büyükşehir Belediyesi ayrıca Etrafı Türk Bayrakları ile gelin gibi süsledi.