Haydar Revi: " Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tarih altın harflerle kaydedecektir."

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hızla yükselişe geçeceğini belirterek " Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tarih altın harflerle kaydedecektir."dedi. 
Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin önemli bir adım attığını ifade eden Revi " Seçimler öncesinde her konuşmamızda bu seçimlerin tarihi bir dönüm noktası olduğunu vatandaşlarımıza anlatarak desteklerini istiyorduk. Çok şükür ki milletimizin desteği ile ülke olarak bu dönüm noktasını başarılı bir şekilde geçtik. Yeni hükümet sistemi ile Türkiye’nin vites büyütmüştür. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hızlı karar alabilen ve doğrudan millet egemenliğini yönetime yansıtan bir sistemdir. Bu sistem ile Ülkemiz büyük bir atılım gerçekleştirecek ve dünyanın sayılı devletleri arasına girecektir. Şimdi vakit Türkiye vakti, Vakit Trabzon vakti. Yeni hükümet sistemimiz ile çok büyük başarılara imza atacağımız yeni dönem Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlı uğurlu olsun.” 
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ilk kabinesinde Trabzonlu Bakanlara yer vermesinin Trabzon’da büyük bir sevinç ve heyecan yarattığını belirten Revi “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a, Ulaşım ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a yeni kabinede görev vermesi Trabzon için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Trabzon her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek vererek her zaman yanında yer almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız da Trabzonluların bu desteğine hiçbir zaman kayıtsız kalmamış ve Trabzon’a önemli görev ve sorumluluklar vermiştir. ” şeklinde konuştu.