Halk başkana koştu


Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 24 Haziran seçimlerinin ardından makamında Halk Günü düzenleyerek vatandaşlar ile bir araya geldi. 
Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini tek tek not alan Başkan Genç, bunları çözüme kavuşturmak üzere ilgili birim müdürlerine iletti. Çok sayıda birim müdürü toplantıya katılarak vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntıları ve talepleri dinledi.
Halk Günü ile alakalı açılama yapan başkan Av. Ahmet Metin Genç, “ Bizim kapımız her zaman halkımıza açıktır. Bunu da bugüne kadar gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Çeşitli nedenlerle ziyaretine gidemediğimiz ya da bir şekilde buluşma imkanı bulamadığımız vatandaşlarımızla bu toplantılarda bir araya geliyoruz.Böylece biz onları, onlar da bizi yakından tanıma fırsatını bulmuş oluyor. Hem de bizden ne istiyorlar, ne gibi sıkıntıları var, bizim yönetim anlayışımızdan memnunlar mı? Bütün bu soruların cevaplarını yapmış olduğumuz toplantılarla öğrenmiş oluyoruz. Ve sorunları da yakından takip ediyoruz.”ifadelerine yer verdi