Halim Yılmaz ve Ekibi Trabzon'u Cumhurbaşkanı İçin Gelin Gibi Süsledi 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Ak Parti Trabzon Gençlik Kolları Eski Başkanı Halim Yılmaz ve arkadaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan için Trabzon'u gelin gibi süslediler. Eski Başkan Halim Yılmaz herkese biz gitmedik buradayız başkan olmasak da davamıza sadakatımız ve sevgimiz hiç değişmez mesajı verircesine Çok sevdiği Cumhurbaşkanı ,Genel Başkanı Tayyip Erdoğan için Hamamızade İhsan Bey Kültür Merkezini Gelin süsler gibi süsleyerek Cumhurbaşkanı'na hazırladı. 
Cumuhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bugün 08.082017 Salı günü Trabzon Programına Önce Beşikdüzü ilçesinde yapımı devam eden Teleferik İnşaatı ,Sanat Yapıları ,Alt Yapı ,Dere İslahı ve TİSKİ Su İsale Hattı yenilemesini yerinde kontrol edecek .

Erdoğan ,Saat 13.00'te Beşikdüzü ilçesine giderek çeşitli görüşmelerde bulunacak. 15.00'da Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından saat 16.00'da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.   Erdoğan, 17:30'da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek programını sonlandıracak.