Halil İbrahim Demirtaş ''Berat Albayrak Bakanımıza Yapılan Şerefsizliktir''

Gündeme bomba gibi düşen, sosyal medyada günün konusu olan Bakan Berat Albayrak ile ilgili iddialara Ak Parti Trabzon İl Başkan Vekili Halil İbrahim Demirtaş sert çıktı.

“Şerefsizlik” diyen Demirtaş şunları söyledi: 

Türkiye’de sandıkta yapılan hırsızlığın tespit edilmesi sonucu iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri 23 Haziran Pazar günü yenilenecektir. Sandıkta seçim sonuçlarına müdahale ederek demokrasiye darbe vurmak isteyenler seçimlere 2 gün kala şehrinizin evladı Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a yönelik belden aşağı alçakça iftiralar atmakta ve bu şekilde halkımızın zihnini bulandırabileceklerini sanmaktadırlar. Siyasette seçim kazanmak veya kaybetmek sandıkta olmalıdır. Böylesini iftiralarla şerefsizlik yapıp üç beş oy fazla alabileceklerini sananlar sandığın çok daha ötesinde insanlıklarını ve adamlıklarını kaybettiklerinin farkında bile değiller. Daha önceki seçimler öncesinde de buna benzer haysiyetsiz iftiralar atanlar o seçimlerde de emellerine ulaşamamış ve halkımızın desteğiyle Ak Parti seçim zaferlerine yenilerini eklemiştir. AK Partiyi şehrinizin yetiştirdiği gururumuz Sayın Berat Albayrak’ın üzerine çamur atarak yıpratmak isteyenlere en güzel cevabı İstanbul seçmeni ve İstanbul’da yaşayan Sayın Bakanımızın Trabzonlu hemşehrileri verecektir.


SOSYAL MEDYADA HAKKINDA ASPARAGAS HABER PAYLAŞANLARA İNAT BERAT ALBAYRAK AİLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI 
Ailemizin sanat ruhlu ve naif üyesi Mahinurumuz ilkokuldan mezun oldu.

Doğduğu gün daha dün gibi... Yüzündeki masum tebessümü hiçbir kötülük silmesin. Vatanına milletine hizmetten hiçbir art niyet alıkoymasın seni ve senin gibi bütün masum çocuklarını bu milletin... Aile; sevgi, sadakat merhamet ve inanç ister. Bundan bihaber olanlara mutlu aile tablosu acı verir. Dünyanın tüm zorluklarına göğüs germe gücünü bu tablodan almayı bana nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum...