Kendini memurlarımızın haklarının korunması ve geliştirilmesi için adamış, memur sendikacılığının uluslararası standartlara taşınması için mücadele etmeye söz vermiş, bu mücadele Türk Milleti’nin milli ve manevi değerlerini kendine şiar edinmiş ve toplumun tüm kesimlerinin milli gelirden pay alabilmesi için yola çıkanların sendikası bugün 30 yaşında.

30 yıl boyunca Türk Memuruna hizmeti, Hakka hizmet olarak gören Sendikamız, kurulduğu gün kendine belirlediği prensipleri de aynen bu güne taşımış, 30 yıllık bu koca yolda her geçen gün ailesine yeni filizler eklemiş koca bir çınardır.

Mücadelesinin temeline insanı, kuruluş ilkelerine “İnsan mukaddes, emek kutsal” anlayışını alan, “Bizim ilkemiz, Önce Ülkemiz” felsefesini kendine düstur edinen, alın teri ve emeğin kıymetini her şeyin üstünde tutan, hiçbir baskıya boyun eğmeden bu güne gelen, her daim memurun lehine kazanımların altına imza atan, yürekli ve cesur Türk Memurunun tek birleşme adresi olan Sendikamızın 30. Yaşı kutlu olsun.

Hak mücadelesini sadece mensuplarımız için değil, tüm kamu çalışanları için veren Sendikamız gücünü bugüne kadar hep üyelerinden almış, bundan sonrada üyelerinden almaya devam edecektir. Bu sebepledir ki, Sendikamız binlerce kazanımın altına imza atabilmiştir. Çok şükür ki, Türk Büro-Sen’in bu şanlı mücadelesi Türk Memur Sendikal hareketine altın harflerle yazılmıştır.

Geçmişte ve halen Türk Büro-Sen üyesi olan ve bize destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Bu mücadelede emeği geçen ve Hakka uğurladığımız tüm Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Yöneticilerimiz, İl/İlçe/İşyeri Temsilcilerimiz ve üyelerimizi rahmet ve şükranla anıyor, bize bıraktıkları bu şanlı mücadele bayrağını zirveye taşıyacağımıza söz veriyoruz.

68 bine yaklaşan üyemiz ile şanlı mücadelemizin nice 30 yıllara ulaşması dileğiyle…

Ne Mutlu Türk Büro-Sen’liyim diyene…
Ne Mutlu Türkiye Kamu-Sen’liyim diyene…