Hainler asla başarılı olamayacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 15 Temmuz Destanı’nın 2’inci yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde emelleri olan şer odakları, hainler ve yerli işbirlikçilerinin hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını ifade etti.

Türkiye üzerindeki emellerini hayata geçiremeyenlerin 15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe girişimine kalkıştığını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokaklara inerek birkaç saat içinde darbe girişimine son vermiştir. FETÖ terör örgütünün üyeleri bugün hukuk karşısında hesap vermektedir. Pensilvanya’daki şarlatan dâhil tüm FETÖ mensupları mutlaka Türk adetli önünde hesap verecektir. Aziz Türk milleti 15 Temmuz 2016 gecesi Türk’ün asla esir alınamayacağını tüm dünyaya haykırmıştır. Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

15 Temmuz Destanı’nın 2’inci yıldönümünde yine meydanlarda olacaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “15 Temmuz 2016 gecesi olduğu gibi, 15 Temmuz 2018’de de Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda (Meydan Parkı) yerimizi alacağız. 15 Temmuz Pazar günü saat 18.00’da yürüyüş programımız başlayacaktır. Saat 18.30’da da Meydan Parkı’nda anma programımıza başlayacağız. Türk milletine kimsenin dur diyemeyeceğini; hainler, şer odakları ve ülkemiz üzerinde emeli olan uluslararası güçlerin asla hedeflerine ulaşamayacaklarını bir kez daha tüm dünyaya haykıracağız. Tüm dünya biliyor ki bizler bir ve beraber olduğumuz sürece; ‘tek devlet, tek bayrak, tek millet ve tek vatan’ ülküsünde ayrışmaz şekilde birleştiğimizde şer odakları ve yerli işbirlikçileri asla başarılı olmayacaktır. Kazanan daima devletimiz ve milletimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.