VEFATININ 81.YIDÖNÜMÜNDE TÖRENLERLE ANILDI

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun da katıldığı Atatürk’ü anma 81. yıldönümü programında, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez'in Atatürk Anıtına çelenk bırakmasının ardındam saatler 09.05'i gösterdiğinde sirenler eşliğindeki saygı duruşu gerçekleştirildi ve bayraklar yarıya indirildi. Valilik önünde düzenlenen törenin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programına Hamamizade Ihsanbey Kültür Merkezinde düzenlenen programla devam edildi.

BAŞKAN M.SUAT HACİSALİOĞLU: ESERLERİNE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan TTSO Başkanı M. Suat Hacisalihoğlu, “O’nun ülkemiz için çizdiği uygarlık yolu ve Cumhuriyet gibi büyük ve anlamlı emaneti her zaman yaşayacaktır.” dedi.  Hacisalihoğlu, tarihte eşi görülmeyen bir kararlılık ve azimle, ülkemizin istiklal ve bağımsızlık mücadelesinin önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimizin kalbinde büyük bir şükran ve minnetle yaşamakta olduğunu ifade etti.

Hacisalihoğlu şunları söyledi:  “Onun bize çizdiği aydınlık yol, her daim rehberimiz olacak. Eserlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Biz ve bizden sonraki nesiller, Büyük Önder’in ülkemiz için koyduğu hedeflerden hiçbir zaman kopmayacak ve O’nun aziz hatırasına layık olacaktır. İş dünyası olarak, Atatürk’ün ülkesinin girişimcisine olan güvenini asla boşa çıkarmayacağız, daha fazla istihdam ve yatırım için çalışacağız. İş dünyamız adına, bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun.”