Hacısalihoğlu; “Anne hakkı ödenmez’’
TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalioğlu, anneliğin yaşamın en önemli değerlerinden olduğunu ve milletimizin kalbinde de yüce bir yeri olduğunu ifade etti

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu Türk örf ve adetlerinde annelik makamının ayrı bir yeri olduğunu belirterek “ Çağlar boyunca bütün toplumlarda annelik büyük değer görmüştür. Bizim milletimizin gözünde ise annelik daima en yüce değeri görmüş ve ‘Anne hakkı ödenmez’ atasözü ile de bunu en güzel ve anlamlı ifade etmiştir’ dedi. Başkan Hacısalihoğlu anneler günü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Ailede ve toplumumuzda annelerimiz eşsiz sevginin, merhametin, cesaretin yanı sıra çalışkanlığın ve bereketin de sembolüdür. Bu anlamda Anadolu kadını, Karadeniz kadını gibi betimlemeler toplumumuzdaki kadınlarımıza yüklenen yüce değerin bir parçasıdır. Toplumumuzda kadınlar  anneliğin yanı sıra iş hayatında sayısız başarının altına imza attıklarına bir çok örnekle tanık oluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına hepimizin baş tacı bütün annelerimizi kutluyor, saygıyla selamlıyorum”