GÜMRÜKÇÜOĞLU BAŞKAN ÜSTÜN'E GEÇMİŞ OLSUNA GELDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu KTÜ Farabi Hastanesine gelerek Sürmene'de yoldan geçerken İki tarafın Kavgası sırasında çıkan çatışmada rast gele kurşunlanan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün Yeğeni Ümit Üstün'ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sürçaysan ŞÖLEN ÇAY  Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Üstün Sürmene Yüzüncü Yıl Çay Bahçesi Önünden Özel Otomobili ile geçerek her sabah olduğu gibi Şölen çay Fabrikasına Gitmekte iken Park İçerisinde bir birleri ile kavga eden ve sonrasında Çıkan tartışmada M.A., önce M.T.'yi ardından ise eşi G.A.'yı silahla vururken, silahtan çıkan kurşunların bir başka hedefi Ümit Üstün Olmuştu. 

Olay Sonrası Olayla hiç ilgisi olmayan İş Adamı Ümit Üstün'e iki kurşun isabet etmiş bu kurşunların bir tanesi parmağına diğeri ise Sol Boşluğundan dalağına rastlamıştı Ümit Üstün KTÜ Farabi Hastanesinde yapılan ilk Müdahalesi sonrasında Ameliyata alındı. Ameliyatta İş Adamı Ümit Üstün'ün kurşunun rastladığı parçalanan Dalağı alındı. Başarılı bir Ameliyat sonrası Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün yeğeni Ümit Üstün Şifa ile Genel Cerrahi servisine çıktı. 

Olay sonrası M.T ve G.A Ölürken M.A Kaş Üstü Kanuni Eğitim Araştırma Hastahensi Genel cerrahisinde saatlerce süren ameliyat sonrası 5 Kurşun İç Organlarından dalağı parçalamış,Bağırsakalarını kesmiş,Göğüs altından tahrifat yapmış şekilde Yoğun bakımda hayata tutunmaya devam ediyor. 

ÜSTÜN'ÜN YAKINLARI HASTAHANEYE AKIN ETTİ 

Kazara vurularak yaralan İş Adamı Ümit Üstün için olay Ameliyata alınması ve sonrasında sevenleri Akrabaları Arkadaşları KTÜ Farabi Hastanesine akın etti. Ziyaretçiler arasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan,Sürmene AK Parti İlçe Başkanı Aydın Bayraktar,Belediye Meclis Üyeleri,Sürmene Esnaf Odası Başkanı Selahattin İsmailoğlu,Muhtarlar,Sürmenespor Kulüp Başkanı Orhan Tuncer,Gençlik Merkezi İlçe Müdürü Kağan Seymen,İş Adamları Ak Parti İl İlçe Yöneticileri ve Çok sayıda seveni Hastahaneye gelerek Hastahaneden geç saatlere dek ayrılmayan Amcası Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e, Amcası  Sürçaysan Genel Müdürü Bayram Üstün'e,Kuzeni Sürçaysan genel Müdür Yardımcısı Murat Üstün'e Geçmiş olsun dileklerini ilettiler.