GÖNÜLLÜ TRABZONSPORLULAR PLATFORMU'NDAN 1967 AİLEYE YARDIM 

Koronavirüsle mücadele kapsamında toplumun tüm kesimlerine maddi-manevi destek hizmeti sunmaya devam eden Gönüllü Trabzonsporlular Platformu , salgın nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla hayır sever İş İnsanlarının marifetiyle yardım kampanyası başlattı.. Oluşturulan yardımlarla ihtiyaç sahibi 1967 aileye yardım eli uzatıldı. Ayrıca 105 Bin Türk lirası yardım dağıtıldı .
"Trabzonsporlular Platformu ,Trabzon İçin İyilik Vakti; Beklenen Sensin" sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa Ramazan yardımı ulaştırabilmek için İş İnsanları ile işbirliği yaparak kampanyayı başlattıklarını, Gönüllü Trabzonsporlular Platformu olarak pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına kayıtsız kalmak istemediklerini ifade eden Gönüllü Trabzonsporlular Platformu Başkanı Kemal Abdioğlu, kampanyaya iştirak eden tüm Hayır severlerimize ve İş İnsanlarımıza hayır duada bulundu ve teşekkür etti.
Abdioğlu ayrıca İlçelerimizde yardıma muhtaç çok insan var lütfen yardımlarınızı bekliyoruz Allah rızası için ihtiyaçlı yardıma muhtaç insanlarımıza yardıma devam edelim ,

BAŞKAN ABDİOĞLU'NDAN BAYRAMLIK MÜJDESİ 

Trabzon'da Bayram öncesi 5 bin aileye , 5 er adet maske , 1 er adet kolonya , 1 büyük paket çikolata dağıtımı yapacağız. Gıda kolileri dağıtımımız da ramazan ayı son kolilerimizi 550 adet olarak belirledik. Onları da bayram öncesi dağıtacağız.

300 ÇOCUĞA BAYRAMLIK ELBİSE VE AYTAKKABI 

Ayrıca 300 çocuğumuza bayramlık giysi ayakkabı dağıtımını da gerçekleştireceğiz. Belki evimize bile gidemeyeceğiz çok çalışacağız ama Trabzon'da bayramı bayram gibi yaşayacağız inşallah. Bu kampanya için desteklerinizi bekliyoruz. Not: 19 mayıs gençlik ve spor bayramında yapacağımız bu güzel kampanya da Türk bayrakları ve Trabzonspor bayrakları ile Trabzonumuzu süsleyeceğiz.

Yardımlar çikolata, maske , kolonya olarak ta giysi ayakkabı olarak ta kabul edilir. Anlaştığımız noktalardan daha uygun fiyata alacağımız için nakdi olarak kabul edilir. Saygılarımızla.