Genç’ten 15 Temmuz mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
SURETİ HAKTAN GÖRÜNDÜLER
FETÖ darbe girişiminin Türk milletinin üstün feraseti ve kahramanca mücadelesiyle akamete uğratıldığını belirten Başkan Genç, "Yüce dinimiz İslâm'ı kullanarak toplumumuzun en kılcal damarlarına kadar yerleşen FETÖ terör örgütüyle mücadele sadece devletimizin değil, bütün vatandaşlarımızın ortak görevi olmalıdır. Sureti haktan görünerek bütün dini değerlerimizi istismar eden, ülkemizin nitelikli insan gücünü, hain emelleri doğrultusunda kendi milletine kurşun sıkacak kadar benliğinden koparan FETÖ terör örgütünün toplumumuzda açtığı yaralar daha uzun yıllar kapanmayacaktır.” ifadelerine yer verdi.
GADDARCA SALDIRDILAR
FETÖ’nün Türk milletini sırtından hançerlediğini dile getiren Genç, “Gözbebeğimiz olan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızan hain terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz gecesi bağrından çıktığı Türk milletine karşı giriştiği alçak saldırıları hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız... Adeta bir düşman askeri edasıyla bağrından çıktığı Türk milletini sırtından hançerleyen, sivil, masum insanlara karşı en gaddar saldırıları yapabilecek kadar öz benliğinden kopmuş, ülkemizde emelleri olan emperyalist güçlerin maşaları konumunda olan FETÖ örgütüyle mücadelemiz bundan sonra da ilelebet devam edecektir.” sözlerine yer verdi.
EN BÜYÜK PAY TÜRK MİLLETİNİN
Darbe girişiminin akamete uğratılmasında en büyük pay sahibinin Türk milleti olduğunu ifade eden Genç, “15 Temmuz gecesi darbe girişimini duyar duymaz, hain darbecilere direnmek için; canı pahasına sokak ve meydanlara çıkarak şehitlik mertebesine kavuşan, gazi olan Türk milletinin kahramanlığı hiçbir şeyle ölçülemez. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla; milletimiz üstün cesareti, feraseti ve kahramanlığıyla hain darbe girişiminin akamete uğratılmasında hiç şüphesiz ki en büyük pay sahibidir. Vatanımızda gözü olanlar, istiklâl ve hürriyetimize kast etmek isteyenler şunu bilmelidir ki, girişecekleri her türlü hareketin akıbeti, 15 Temmuz gecesinden farklı olmayacaktır. Bu vesilelerle 15 Temmuz gecesi vatanı korumak uğruna hainlere karşı direnirken şehit olan bütün vatandaşlarımıza, askerlerimize ve emniyet güçlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ve minnet dileklerimizi iletiyoruz. Gazilerimize de hayırlı, sağlıklı ömürler diliyoruz.”  cümlelerine yer verdi.