Esnaf ve vatandaşlara verdiği "ziyaret sözünü" yerine getiren Başkan Genç, belediye tarafından mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.
"HALKIMIZA DERMAN OLMAYA ÇALIŞTIK"
Esnaf ve mahalle ziyaretleriyle sorunlara zamanında müdahale etme fırsatı yakaladıklarını dile getiren Genç, "Biz her zaman halkımızla iç içeyiz. Göreve geldiğimiz günden beri halkımızın  derdine derman olmaya çalıştık. Gerek halk günleriyle ve gerekse mahalle ve esnaf ziyaretleriyle halkımızla buluşmaya özen gösterdik. Zaman zaman esnaf ve vatandaşlarımız bizi davet ediyor, bazen de rutin yapmış olduğumuz ziyaretler oluyor. Bize bu görevi layık gören vatandaşlarımızla her daim irtibat halinde olmak, onlarla sürekli iletişim kurmak özen gösterdiğimiz konuların başında yer alıyor. Hiçbir zaman koltuğa çakılı kalan bir belediye başkanı olmadık. Belediyeciliği, halkla birlikte yürütülecek bir faaliyet alanı olarak görüyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda halkımızın nabzını tutmak, bizden beklentilerini öğrenmek ve sorunları bizzat mahallinde tespit etmek için gayret ediyoruz. Halkımızın belediyemiz hakkındaki düşünceleri neler, yaptığımız hizmetlerden memnunlar mı, eksiklerimiz neler bu gibi konularda halkımızla hasbihâl ederek, çok verimli görüşmeler yapıyoruz. Hizmet ve programlarımızı bu doğrultuda oluşturuyoruz. Dolayısıyla sorunlara zamanında müdahale etme fırsatımız oluyor." ifadelerine yer verdi.
Kunduracılar Caddesi'ni de ziyaret eden Başkan Genç, hem vatandaşlarla hem de esnafla sohbet ederek, onlara daha önceki ziyaretleriyle ilgili fotoğrafların yer aldığı tablolar hediye etti.  Esnaf ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Genç, dile getirilen konuları tek tek not alarak, "çözülmesi için ilgili birim müdürlerine" talimat vereceğini söyledi.  
da Genç'in ziyaretlerinden memnunluk duyduklarını ifade ederek, teşekkürlerini ilettiler.