Genç: AK Parti vaat partisi değil, icraat partisidir
2018 yılı asfaltlama sezonunun açılışını gerçekleştiren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yıl içinde 50 bin ton asfaltlama yapacaklarını söyledi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 2018 yılı asfalt sezonunu açtı. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile 1 Nolu Beşirli Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, görev süresi sona ermeden ilçedeki bütün yolları standartlara uygun hale getireceğini söyledi. Yol sorunlarını tamamen bitireceğini kaydeden Başkan Genç, "Görev süremizin bitimine 1 yıl kala ilçemizde yollarla ilgili verdiğimiz bütün sözleri inşallah yerine getirmiş olacağız. Ve görev süremizin bitimine kadar ilçemizin bütün yollarını asfaltıyla betonuyla standartlara uygun hale getirmiş olacağız. 2018 yılı için vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda öncelikleri belirleyerek hazırlamış olduğumuz yol programına sadık kalacağız. Ve her bir mahallemize dokunmaya, yetişmeye gayret göstereceğiz. Allah nasip ederse bu sene 50 bin ton asfaltlama yapacağız. Hedefimiz bu... Allah'tan kazasız, belasız bir sezon diliyorum. Her sene olduğu gibi bu sene de bu hedefimizi tutturacağımıza inanıyorum. Bu yıl tamamen şehrin merkezinde asfaltlama yapacağız. Bunun nedeni ise fiberoptik, doğalgaz, TEDAŞ ve AKSA'nın çalışmalarıdır.  Yani yık-yap yapmak istemedik. Vatandaşın parasını ve bize vermiş olduğu emaneti en iyi şekilde korumayı gözettik. Doğalgaz ve altyapı çalışması biten bütün mahallelerimizde asfaltlama çalışması yapacağız. AK Parti vaat partisi değil, icraat partisidir. Bunu herkesin bilmesi gerekir. Bugüne kadar hiçbir sözümüz havada kalmadı... Bundan dolayı da bütün personelimize, başkan yardımcılarına ve birim müdürlerimize teşekkürlerimi iletiyorum." diye konuştu. 

"NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK"
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise konuşmasında AK Parti'nin bugüne kadar verdiği her sözü yerine getirdiğini belirterek, "Bugüne kadar AK Parti olarak halkımıza ne söz verdiysek yerine getirdik. Bütün seçimlerden oylarımızı artırarak çıkıyorsak bunun arka planında bu vardır. Biz de verilen sözler seçim zamanı oy almak için verilen hamasi laflardan ibaret değildir. Diğer partilerden bizi ayıran en önemli özellikle budur. 2018 yılında da ne söz verdiysek yerine getireceğiz." şeklinde konuştu. 
"NE TALEP ETTİYSEK ALDIK"
1 Nolu Beşirli Mahallesi Muhtarı Muhittin Eyüpoğlu ise konuşmasında Ortahisar Belediyesi'nin özellikle yollar konusunda mahallelerinde tarihte eşi benzeri görülmemiş çalışmalar yaptığını belirterek, "Belediye başkanımızdan bugüne kadar ne istediysek yaptı. En azından bizi muhatap alarak sorunlarımızı dinledi ve bunları çözmek için gayret sarf etti. Biz istediğimiz zaman başkanımıza ulaşabiliyoruz. Bu durumdan dolayı mahallemizin sıkıntılarına zamanında ve yerinde çözüme kavuşturuyoruz. Mahallemizde hem beton yol hem de asfalt yol konusunda tarihte eşi benzeri görülmemiş çok büyük çalışmalar yapılıyor. Bunları inkar etmek mümkün değildir. Biz belediyemizin çalışmalarından oldukça memnununuz. Halkımız da memnun. Yapılan tüm çalışmalardan dolayı başkanımıza ve emeği geçen bütün personellerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Sağolsunlar, varolsunlar." ifadelerine yer verdi. 
Program sonunda Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş işçilere tatlı ikram etti.