"Fatih ve Trabzon'un Fethi" Paneli Düzenlendi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği-ANADER tarafından gerçekleştirilen "Fatih ve Trabzon'un Fethi" konulu panel Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Trabzon'un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethinin 557.yıl dönümü dolayısıyla "Fatih ve Trabzon'un Fethi" konulu panele Prof.Dr. Melek Öksüz moderatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Miraç Tosun, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Altunbay, Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin Usta panelist olarak katıldı.

Programa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Kaş, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğu, Anader Başkan Yardımcısı Orhan Cihan ve yönetim kurulu üyeleri, Anader Kadın Kolları, Ak Parti Ortahisar ve Akçaabat Kadın Kolları teşkilatı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yaklaşık iki saat süren panel protokol üyelerince panelistlere plaket takdimi yapılması, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve tüm öğrenci, öğretmen ve katılımcılara Osmanlı Şerbeti ikramında bulunulması ile sona erdi.