Emirhan Bostan ''Basın Ülkü Ocaklarını Görmezden Gelmekte''
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Bostan'ın haklı tespitini sosyal medya üzerinden kaleme aldığı tespiti olduğu gibi siz kamuoyuna aktarıyoruz . 


EMİRHAN BOSTAN 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 18-19 Mayıs’ta Samsun’da akademik bir kongre tertip etti. Hem de Uluslararası bir kongre 8 ülkeden katılımcı vardı. Türk Dünyasının her yerinden temsilci vardı. Ayrıca bir Japon bile vardı Japon. 10 maddelik muazzam bir sonuç bildirgesi de yayınladılar. Bildirge adeta tarihe düşülen bir nottu. Akabinde on binlerin katıldığı bir Gençlik Şöleni yaptılar. Türk Dünyası Halk Boyları oyunlarını sergiledi. 
Peki Ulusal medyada tek satır yer aldı mı? Hayır. 
Acun’un programında Atatürk’e Yunanlı hakaret eder, tüm medya verir. Fesli Deli Kadir “Yunan Galip Gelseydi” der, bütün basında yer bulur. Yunan dönmesi, mühtedi bir alçak Boğaziçi Üniversitesinde Atatürk’e hakaret eder, yerli işbirlikçileri kahkahalarla güler, bütün tv’lerde yer alır.
HDP ile el ele olan CHP, Atatürk’ün manevi mirasına ihanet ederken, Ülkü Ocakları “Ülkücü Gençlik Atatürk’ü sattırmaz” diyerek Nutuk dağıtır, hiçbir tv yayınlamaz.
Ülkü Ocakları, Samsun’da tarihi etkinlikler yapar, basın kör, sağır olur. 


Neden mi?
Çünkü Ülkü Ocaklarının kökü dışarda değil.
Çünkü Ülkü Ocakları yerli ve milli.
Çünkü Ülkü Ocakları oldukça Atatürk’ün manevi mirası yaşayacak.
Var olsun ÜLKÜ OCAKLARI.