Şehirle de meslektaşlarımızla da yan yana olacağız


23 Şubat’taki oda seçimlerine her açıdan örnek bir EMO sloganı ile yola çıkan Başkan Adayı Çavdar ve ekibi, değişim birlikte mümkün diyerek üyelerine seslendi. 

Trabzon EMO seçimleri 23 Şubat’da yapılacak. Oda seçimleri için KTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde profesör olarak görev yapan İsmail Hakkı Çavdar başkanlığında Doğal Oluşum Grubu çalışmalarına başladı. Mesleki dayanışmaya öncelik vereceklerini belirten Çavdar, konu ile ilgili olarak 4 ana başlıkta çalışma prensiplerini belirlediklerini ifade etti.

Yeni mezun ve işsiz mühendisler için, özel sektörde çalışan mühendisler için, kamuda çalışan mühendisler için ve yapı denetiminde çalışan mühendisler için ayrı ayrı çalışma komisyonları kurulacağını belirten Başkan Adayı Çavdar, odanın Trabzon’a özel en büyük eksikliği olan; şubeye yarışır bir mekan, il temsilciliklerinin aktif hale getirilmesi, komisyonlar aktif faaliyet göstermesi, teknik eğitimlerin ve uygulamaların arttırılması ile ortak proje olanaklarının araştırılması konularında da odanın belirleyici bir rol üstleneceğini ifade etti.

Bu arada halkın özellikle HES ve baz istasyonları konusunda şikayetleri ile bilgi edinmeleri konusunda gerekli yardımı oda olarak yapacaklarını belirten Çavdar, bunun için oda yönetimine seçildikleri takdirde HES ve baz istasyonları ile ilgili görevlendirecekleri uzman kişilerin vatandaşa anında bilgi vereceklerini belirtti.

Başkan Adayı Çavdar, rüzgar ve güneş enerjisi konusunda da Trabzon’un var olan potansiyeli konusunda da isteyen her kuruma ve kişiye bilgi aktarımında da bulunacaklarını hatırlattı.

23 Şubat’da yapılacak seçimlerde Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar’ın başkanlığındaki Doğal Oluşum Grubunun yönetim listesinde şu isimler yer alıyor: Yusuf Tandoğan, Ali Osman Kalyoncu, Mehmet Mazlum, Samet Cevahir, Oktay Gül ve Dr. Zeynep Hasırcı.

Başkan adayı Prof Dr İsmail Hakkı Çavdar, EMO üyesi meslektaşlarına da şu çağrıyı yaptı: “Amacımız, üyelerimiz ile birlikte kurumsal farkındalık oluşturarak, güçlü bir aidiyet duygusu ilkesi ile şeffaf bir yaklaşımı hedef edinen oda yönetimi anlayışıdır. Çalışma şartları günden güne zorlaşan meslektaşlarımızın sorunlarına hep beraber çözüm üretme sorumluluğu ile yola çıkmış bulunmaktayız.”