Ekrem İmamoğlu,MHP'Lİ Nihat Birinci'yi Mahkemeye Verdi 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  MHP Eski İl Başkanı 28.Dönem Milletvekili Adayı Nihat Birinci geçtiğimiz gün sayfasında konu ettiği ve www.trabzonhaber24.com Haber sitemizde haberini yaptığımız ; İstanbul Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu için artık ''İmamoğlu bizim uşak değil ''dedi. Ekrem İmamoğlu'nun Babası Haberimizden sonra Watsap üzerinden MHP'li Nihat Birinci'yi arayarak Mahkemey verdiklerini duyurdu.  Bunun üzerine MHP'li Nihat Birinci İmamoğlu için bakın ne paylaşımda bulundu. 

YUNAN'A SESİ ÇIKMAYAN; BENİ MAHKEMEYE VEREN İMAMOĞLU!! 
Geçen gün bu sayfamdan; Ekrem İmamoğlu'nun, gayri milli unsurlarla ilişkilerini gündeme getirerek, İstanbul'daki Trabzonlu hemşehrilerimi uyarmıştım.. Bugün, Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu, Whatsapp üzerinden bana bir bilgi notu göndererek benim hakkımda kanuni işlem başlattıklarını iletti..

Ekrem İmamoğlu'na;
''Pontus kökenli bir Rum, İstanbul'u fetheden Yunanlı'' diyen Yunan medyasına sesini çıkarmayan baba İmamoğlu'nun beni mahkemeye vermesi, Müslüman Türk Milletinin nasıl bir tezgahla karşı karşıya olduğunun göstergesidir..

Buradan tekrar İstanbul'da oy kullanacak hemşehrilerime sesleniyorum;
Bu uşak bizim uşak değildir.. Bu uşağa sandıkta gereken dersi vermelisiniz..

NİHAT BİRİNCİ