Diyarbakır Sur'da 4 Polis Şehit 1 Polis Trabzon Maçkalı 

Haber :Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

 Dicle Üniversitesi yerleşkesi yakınlarında polis ekibine düzenlenen saldırıda şehit sayısı 4'e yükseldi. Hayati tehlikesi bulunan 2 polisin tedavisi devam ediyor

 Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, Dicle Üniversitesi yerleşkesinde çevik kuvvet polis ekibine düzenlenen bombalı terör saldırısında 4 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, Dicle Üniversitesi yerleşkesindeki hafriyat alanı yakınlarında polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce önceden yol kenarına tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Saldırıda 3 polis şehit düştü, 3 polis yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla getirildikleri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

HASTANEDE ŞEHİT OLAN 4.POLİS TRABZONLU ŞEHİT KADİR MİRAÇ ÖZCAN 

Diyarbakır'da gerçekleştirilen hain saldırıda olay yerinde 1 polis şehit olurken 5 polis de yaralandı. Yaralanan polisler arasında yer alan Kadir Miraç Özcan ile birlikte yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Özcan ve 2 polis şehit oldu.  Şehit Kadir Miraç  Özcan'ın  Maçka Gürgenağaç Mahallesinden Emekli Komiser Kazım Özcan'ın oğlu AK Parti Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Halim Yılmaz’ın da Halasının çocuğu olduğu bildirildi.

www.trabzonhaber24.com Ailesi Olarak "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz. Yaralı polislerimize ise Allah'tan acil şifalar dileriz.

"Menfur terör saldırısının aydınlatılması için çok yönlü olarak inceleme başlatılmıştır. Terörle mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.