Dernekpazarı'nda Hasan Saka'ya Büyük İlgi 

Saadet Partisi Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı Hasan Saka seçim çalışmalarına Dernekpazarı ilçesinde yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile devam etti. Saadet Partisi Dernekpazarı belediye başkan adayı Abidin Pergel’in de katıldığı ziyaretlerde Dernekpazarlıların gösterdiği yakın ilgi ve alaka Hasan Saka ve ekibini oldukça memnun etti.
Ziyaret ettikleri ilçelerde vatandaşların kendilerine büyük bir teveccüh ile yaklaştığını söyleyen Hasan Saka, kendisinin de halktan biri olmasının bu gösterilen yakın ilgiye oldukça katkı sağladığına inandığının altını çizdi. “ Ben halkın arasından gelerek aday olmuş biriyim.” Diyen Saka, ziyaretle ilgili izlenimlerini şöyle aktardı:
“ Dernekpazarı ilçemiz Trabzon’umuzun cennet köşelerinden biri. Halkının bize gösterdiği yakın ilgi ve alakaya ayrıca teşekkür etmek isterim. Ziyaretler esnasında halkımızla hemen kaynaşacak ortak bir dil buluyoruz. Bunun nedeni, benimde halktan biri olmamdır. Ben sakağı bilirim, tencere nasıl kaynar bilirim, Trabzon’un her yerinde bir anım vardır. Bu şehrin asıl sorunlarının neler olduğunu en iyi bilenlerdenim. Çünkü ben bu şehirde doğdum ve bu şehirde yaşıyorum. İthal bir aday değilim.
Bizim belediyecilik anlayışımızda zaten halkla birlikte şehri yönetmek var.  Ben yaptım oldu anlayışı bizim belediye yönetim şeklimize asla kabul gören bir davranış değildir. Halk meclisleri ve eleştirmenler meclisleri ile halkımızla iç içe bir yönetim anlayışı bizim hedefimiz olacaktır.
Kapalı lapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız. Kapılarımız tüm halkımız için sonuna kadar açık olacak. Vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacak.
Yapılan bütün hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Şehrin yönetiminde o şehirde yaşayanları söz sahibi yapacağız.” Dedi.